Golfpaket på klubben eller i stan

Varberg Västra Hotell & Restaurang

På Västra Banan finns Varberg Västra Hotell & Restaurang som erbjuder dig konferenspaket, golfpaket, utbildningshelger, träningsläger och mycket mer. Kontakta oss så syr vi ihop ett paket som passar dig.

Här serverar vi allt från god husmanskost till välkomponerade a lá carte rätter.

Varbergs Golfcafé och Varbergs B&B.

På Östra Banan hittar du Varbergs Golfcafé och Varbergs B&B.. Här serveras det lättare mat på dagen och på kvällen kan man välja mellan klassiska rätter från vår à la carte meny.

Vi erbjuder även boende och konferans i en avslappnad hemtrevlig miljö.

Varberg Stadshotell Best Western

Best Western Varbergs Stadshotell & Asia Spa är en av Sveriges främsta konferens- och rekreationsanläggningar.

Här blandas stämningsfylld sekelskiftesatmosfär med den senaste tekniken och tusenåriga influenser från österlandet. Här kan du bo och äta förstklassigt, konferera i lugn och ro samt finna harmoni.


Vi erbjuder weekendpaket, konferenspaket och spapaket utformade efter dina behov.

Hotell Gästis

15.000 böcker och ett bad som är byggt på samma sätt som Lenins. Snart upptäcker du att Hotell Gästis inte är som andra hotell. Vare sig du kommer hit för att bo, bada eller konferera lovar vi dig en unik vistelse.

Clarion Collection Hotel Fregatten

Hotel Fregatten är centralt beläget i Varbergs vackra hantverks- och kulturkvarter. Du har endast 200 meter till Strandpromenaden och 400 meter till centrum, där du hittar Torget och dess utbud av butiker, restauranger och kaféer. Dessutom har du Varbergs största attraktioner på behagligt avstånd, som Socitetshuset, Socitetsparken och Varbergs Fästning.

I Varberg finns en levande golfkultur. Vi samarbetar med Varberg GK och kan erbjuda förmånliga golfpaket med greenfee och boende till våra gäster.

Våra partners