VARBERGS HOTELL & RESTAURANG

I hjärtat av det natursköna Halländska landskapet och granne med de välkända Halländska bokskogarna ligger Varbergs Hotell och Restaurang. Här kan du njuta av den fantastiska utsikten i en hemtrevlig och gemytlig miljö. Med Varbergs golfklubbs trevliga och uppskattade östra bana är detta det självklara valet för alla golfare såväl nybörjare som mer avancerade. För er som inte spelar golf så finns det mycket annat att se och göra i den natursköna omgivningen.

VÄLKOMNA TILL VARBERGS HOTELL & RESTAURANG

Varbergs Hotell & Restaurang ligger vackert beläget i hjärtat av det Halländska landskapet. Från hela anläggningen har man en underbar utsikt över golfbanan och omgivningen. Med Varbergs golfklubbs trevliga och uppskattade Östra bana är detta det självklara valet för alla golfare, såväl nybörjare som mer avancerade.

Hos oss erbjuder vi ett boende i hemtrevlig miljö, goda middagar, konferansmöjligheter samt spännande golf.

Ett besök hos Bexells berömda talande stenar med tankespråk från 1800-talet är en uppskattad utflykt för såväl stora som små. Ett annat populärt utflyktsmål i närheten är radiostationen i Grimeton. Grimetons radiostation är unik och upptagen på världsarvslistan. Detta är en välbesökt och mycket omtyckt attraktion som verkligen rekommenderas.

På promenadavstånd ligger Grimsjön. Här går det alldeles utmärkt att ta ett svalkande dopp en het sommardag eller kanske ett kvällsdopp efter bastubadet? Vidare så kan man ca 20 minuters bilväg ifrån oss fynda på det välkända lågprisparadiset GeKås. Oavsett hur ni väljer att spendera er tid hos oss så erbjuder vi dig en lugn och avkopplande vistelse med full service för den som önskar.

Mail: info@varbergsgk.se

Telefon: 0340-480 380

Välkomna!

Konferens

Varbergs Hotell & Restaurang erbjuder ert företag att konferera i en lugn, avslappnande och inspirerande miljö. Vår konferensanläggning är vackert beläget i hjärtat av det natursköna Halländska landskapet ca 15 km öster om Varberg. Vi erbjuder konferenslösningar för hel och halvdagar samt boende i hemtrevlig miljö. Konferenslokalen är modern och funktionellt utrustad med bekväma möbler, stora fönster och projektor. Vidare så ingår trådlöstbredband och det finns täckning i hela anläggningen.

Vi skräddarsyr ert konferenspaket efter era önskemål. Allt för att er konferens skall bli en lyckad tillställning.

Kontakta oss för mer information och offert.

Mail: info@varbergsgk.se

Telefon: 0340-480 380

Välkomna! 

Våra partners