VARBERGS ÖSTRA HOTELL & RESTAURANG

I hjärtat av det natursköna Halländska landskapet och granne med de välkända Halländska bokskogarna ligger Varbergs Hotell och Restaurang. Med Varbergs golfklubbs trevliga och uppskattade östra bana är detta det självklara valet för alla golfare såväl nybörjare som mer avancerade spelare. Här kan du njuta av den fantastiska utsikten i en hemtrevlig och naturskön miljö.

VÄLKOMNA TILL VARBERGS ÖSTRA HOTELL & RESTAURANG

Njut av våra fräscha rum och känn lugnet i våra vackra omgivningar bland skogar och gröna nyklippta gräsmattor. Närheten till vackra Grimsjön för att svalka sig i efter en golfrunda och närheten till populära GeKås i Ullared gör vår anläggning till ett populärt resmål för såväl golfälskare och shoppingglada livsnjutare! Vi har sex dubbelrum och en svit med två sovrum med dubbelsängar. Samtliga rum har egen dusch och toalett, med undantag för vår svit där fyra personer delar. Alla rum ligger i huvudbyggnaden, där vår restaurang och café med uteservering finns. I vår restaurang är det säsongsbetonade råvaror och kvalité som står i fokus för vår kock Johan - Klassisk svensk matlagning från grunden.  Våra hotellgäster har fri tillgång till wi-fi, bastu och biljard.

Vi erbjuder:
Dubbelrum med frukost för två under LÅGSÄSONG 1195kr 
Dubbelrum med frukost för två under HÖGSÄSONG 1595kr
              
Enkelrum med frukost under LÅGSÄSONG 895kr 
Enkelrum med frukost under HÖGSÄSONG 1095kr 

 

Svit med frukost (fyra personer) under LÅGSÄSONG 1995kr 
Svit med frukost (fyra personer ) under HÖGSÄSONG 2395kr

Svit med frukost (tre personer) under LÅGSÄSONG 1895kr
Svit med frukost (tre personer) under HÖGSÄSONG 2295kr

*LÅGSÄSONG 6 maj- 23 juni o. from 12 aug - oktober
*HÖGSÄSONG 24 juni tom 11 aug

Intresserad av mer information om Östras GOLFPAKET 

Boka enkelt här - Bo hos oss.
Önskar ni boka en golfrunda eller golfbil i samband med er vistelse vänligen kontakta oss via hotell@varbergsgk.se eller ring till 0340-480 387.

GRUPPBOKNING och KONFERENS

Vi hjälper dig gärna med din konferens eller din grupparesa, vänligen kontakta oss via hotell@varbergsgk.se eller ring till 0340-480 387.

Vi erbjuder konferenslösningar för hel och halvdagar samt boende i hemtrevlig miljö. Konferenslokalen är modern och funktionellt utrustad med bekväma möbler, utsikt över golfbanan och projektor. Trådlöstbredband ingår och det finns täckning i hela anläggningen. 

Hos oss går allt att lösa! 

Varmt Välkomna

  

Våra partners