VÄSTRA BANAN

På Varberg Västra Hotell & Restaurang ska det smaka gott. Vi har lång erfarenhet av restaurangbranschen. Men nu är det en ny bana - första golfkrogen. Och för att hitta rätt uppskattar vi att få höra dina önskemål och förväntningar. Det kommer vara till god hjälp i vår strävan att utveckla den bästa golfkrogen för medlemmar och gäster. Vi vill tillsammans med er golfare och andra som gästar oss skapa ett levande klubbhus på Varbergs GK Västra bana.På Varberg Västra Hotell & Restaurang
kan du ”bo mitt på banan” när du bokar något av våra golfpaket. Vi erbjuder nyrenoverade bekväma rum med egen WC och dusch, sittmöbler, trådlöst bredband och 32" LCD TV. Och ett eget förråd att förvara saker i över natten.

 

På Varberg Västra Hotell & Restaurang erbjuder vi en skön och avkopplande mötesplats i golfmiljö.

Meny vardagar: Klicka här.

Helgmeny: Klicka här.

Konferens

För ett lyckat möte eller konferens krävs ändamålsenliga mötesrum, fungerande teknik och god mat. Här på Varberg Västra finns allt detta, en underbar golfbana och en trevlig restaurang med utsikt över green på 18:e hålet.
För er som vill konferera i flera dagar så har hotellet 24 bäddar i 12 rum, allt i toppmodernt skick.
KONFERENSERBJUDANDE
Vi har ett specialpris på "lunchmöten". Kaffe och fralla, konferenslokal i 3 timmar och dagens rätt!
Endast 160:- exklusive moms.

BOENDE

Närmare Golfbanan kan du inte bo!
Här kan du nästan bo på banan. I våra ljusa och trevliga hotellrum med egen uteplats och tillgång till eget förråd för förvaring av klubbor och annat du inte vill lämna i bilen. I rummet finns TV och trådlöst nätverk. När du bokar ditt rum på Varberg Västra Hotell & Restaurang, bokar vi även dina starttider.
Ett stenkast från ditt rum finner du vår restaurang där du kan njuta av allt från vällagad husmanskost till en gourmetmiddag!

Våra partners