Våra fantastiska banor

Varbergs Västra

Västra Banan

Västra Banan är ritad av Tommy Nordström och invigdes 1992. Den har som sina signum stora ondulerade greener och finns i en natur med hedkaraktär. När det blåser är det en riktig utmaning att hålla ihop spelet och komma in med ett gott resultat. Det gamla klubbhuset på Västra Banan är ombyggt och kan idag ta emot 24 övernattande golfare i trevliga moderna rum.

Klicka på bilden för att komma till Västras Webbkamera.

Aktuell Banstatus Varbergs Västra

Västra banan är stängd för säsongen!

Varbergs Östra

Östra banan

Östra banan är ritad av Nils Sköld och invigdes 1976. Banan är en vacker skogs och parkbana vid den trolska Grimsjön. Banan har genomgått en ombyggnad för att anpassa längderna på hålen från tee 44 för damer och seniorer. Här bor du familjärt och trevligt i det nyrenoverade klubbhuset. Det finns plats för 16 övernattande gäster.

Klicka på bilden för att komma till Östras Webbkamera.

Aktuell Banstatus Varbergs Östra

Östra banan är öppen med Vintergreener!

Korthålsbanan

Här kan alla, unga som gamla, spela vår korthålsbana utan att det kostar någonting. Övningsfältet är öppna för alla som vill prova på golf. Övningshallen är öppen under vintern och nyckel dit får man i receptionen på Västra banan mot en deposition på 200 kr.