Företagsgolf

Ni är välkomna till varbergs golfklubb för att spela företagsgolf, klubbmästerskap eller andra tävlingar som tar lite längre tid att både spela och förbereda.

Vi erbjuder två försklassiga anläggningar/ banor som väl svarar upp mot de behov som just ditt företag vill ställa på en lyckad kunddag.

Kostnaden för att spela företagsgolf på Varbergs Golfklubb är 550 kronor inkl moms per spelare.

Vill ni ha en shot-gun start kan vi arrangera detta om ni startar på morgonen klockan 9.00, kostnaden är densamma för ett sådant arrangemang.

Vi sköter allt praktiskt, från lottning av tävlingen, skriva ut scorekort, ta fram resultatlistor och annat som ni vill ha hjälp med, för att ni skall få tid över till era kunder.

Behöver ni en golfbil för att ge era tävlande support ingår det givetvis i paketet.

Våra restauranger med plats för sällskap upp till 120 personer ser gärna till att avslutningen blir en kulinarisk upplevelse. Våra krögare kan också se till att era gäster får något uppiggande under spelets gång.

Vi erbjuder också möjlighet för er att bo över på våra båda banor. På Västra banan har vi plats för 24 personer och på östra banan för 16 personer.

Vill ni starta dagen med en konferens, kan vi erbjuda konferenslokaler för upp till 25 personer.