Företagsgolf

Ni är välkomna till Varbergs golfklubb för att spela företagsgolf eller andra tävlingar som tar lite längre tid att både spela och förbereda.

Vi erbjuder två försklassiga anläggningar/ banor som väl svarar upp mot de behov som just ditt företag vill ställa på en lyckad kunddag.
Vill ni ha en shotgun start kan vi arrangera detta om ni startar efter klockan 09.00 på morgonen.
Vi sköter allt praktiskt, från lottning av tävlingen, skriva ut scorekort, ta fram resultatlistor och annat som ni vill ha hjälp med, för att ni skall få tid över till era kunder. Behöver ni en golfbil för att ge era tävlande support så löser vi natrurligtvis det.

Vi har en mycket bra restaurang i nyrenoverade lokaler på Västra banan med plats för sällskap upp till 120 personer och vi ser gärna till att avslutningen blir en kulinarisk upplevelse.

Vi har ett något enklare restaurangupplägg på Östra banan men löser en hög "tävlingsservice" även här.

På Västra finns det kiosk efter 5 resp 10 hål och på Östra passerar man klubbhuset efter nio hål.

Vi erbjuder också möjlighet för er att bo över på våra båda banor. På Västra banan har vi plats för 24 personer och på östra banan för 16 personer. Vill ni starta dagen med en konferens, kan vi erbjuda konferenslokaler för upp till 25 personer.

I bifogad PDF finns ett urval där ni anger hur ni vill lägga upp er företagsgolf. Finns det saker ni vill ha på er dag som ni inte finner här så är vi flexibla och kommer göra allt för att lösa det för er. Maila PDF:en till klubbchef@varbergsgk.se så återkommer vi till er.

Välkommen

Peter bengtsson