Bo på klubben

Varbergs Golfklubb kan idag erbjuda flera alternativ för dig som vill bo "på banan". Våra krögare kan idag erbjuda allt från konferenspaket för ditt företag, en golfhelg med kompisgänget till ett träningsläger för juniorlaget. Är du ute och åker husbil eller har husvagn har vi uppställningsplatser med elutag på båda banorna. Du får då tillgång till våra omklädningsrum med bastu, toalett och dusch. Våra restauranger kan också erbjuda trevliga middagar i klubbhusen.

Varberg Västra Hotell & Restaurang

På Västra Banan finns Varberg Västra Hotell & Restaurang som erbjuder dig konferenspaket, golfpaket, utbildningshelger, träningsläger och mycket mer. Kontakta oss så syr vi ihop ett paket som passar dig.

Varberg Östra Hotell & Restaurang

På Östra Banan hittar du Varbergs Östra Hotell & Restaurang. Vi erbjuder även boende och konferens i en avslappnad hemtrevlig miljö.

Husbil/Husvagnsparkering

På båda våra banor finns det bra uppställningsplatser för husbilar och husvagnar. Eluttag finns för dig som vill ha det, i klubbhusen finns det både omklädningsrum och dusch för dig som vill bo hos oss. Kostnaden är 150 kr/natt.

Ring 0340-480 380 för att boka uppställningsplats.