GOLFENS DAG 26 MAJ 2018 PÅ VÄSTRA BANAN KLOCKAN 10:00 - 14:00

Lördag 26 maj är det Golfens dag i hela Sverige och vi på Varbergs GK kommer att bjuda på massor av roliga aktiviteter och prova på-golf. Du som medlem är hjärtligt välkommen mellan 10.00-14.00 – gärna tillsammans med familj och nyfikna icke-golfande vänner.

Golfintresset i Sverige är rekordstort! Antalet golfmedlemmar har ökat fyra år i rad och det är många fler som är nyfikna och funderar på att börja spela. Golfens dag är ett perfekt tillfälle att fånga upp intresset. Därför bjuder vi in alla att testa att spela golf, umgås och njuta av vår fina miljö.

För att vår Golfens dag ska bli riktigt lyckad behöver vi din hjälp! Boka in lördag 26 maj i din kalender och ta med familj och vänner till en rolig dag på klubben. Marknadsför gärna dagen genom att dela våra inlägg i sociala medier och var med och sprid golfglädje i hela Sverige.

Vår instruktör John Bengtsson och en av våra bästa spelare i klubben, Jonas Svensson, kommer att ta hand om blivande golfare samt redan golffrälsta spelare på rangen och putting green. Är du redan golfare, passa på att besök oss och få de där gratistipsen i swingen och i närspelet som leder till årets drömrunda. Har du aldrig spelat golf och tycker det hade varit roligt att börja, passa på att besöka oss denna dag så berättar vi hur du går tillväga för att börja din resa i golfens värld.

Vi bjuder på korv med bröd samt dricka och berättar om hur man kan bli en del av allt det positiva golfen bär med sig.

Vi kommer att ha poängpromenad för både vuxna och barn runt klubbhusområdet med fina priser.

Golfens dag är också ett tillfälle för årets nya medlemmar i Varbergs Golfklubb att närvara vid våra två föredrag som hålls uppe i konferensrummet kl 11:00 & 12:00. Vi går igenom allmän information som är bra att känna till, vilka avtal och förmåner det finns för våra medlemmar samt mycket mer. Delar av styrelsen samt vår nya verksamhetschef, Stefan Gustavsson, kommer också finnas på plats. Missa inte chansen att få denna värdefulla information.

Hoppas att vi ses på Varberg Västra den 26 maj!

Varmt Välkomna!

Med Vänliga Hälsningar,