Greenfeeavtal

Gäst till fulltids seniormedlem i Varbergs GK.
Förutsättning är 1 st fulltidsmedlem i Varbergs GK får ta med 1 gäst från en annan golfklubb och att medlemmen spelar tillsammans med gästen. Observera att avtalet inte gäller s.k. greenfeemedlemmar.

Rabatten gäller ej på helger under perioden 1 juli-14 september.

Greenfee  Vardag Helg/ Helgdag
1 januari-2 april 150 180
3 april-11 juni 180 270
12 juni-24 september 270 330 (ej 1/7-14/9)
25 september-8 oktober 180 270
9 oktober-31 december 150 180

Tävlingsgreenfee 290 kronor
Detta gäller alla klubbtävlingar hela säsongen. Inga introduktionskort gäller.

Hallandsgreenfee.
Gäller alla vardagar för gäster (fulltidsmedlemmar) från nedanstående klubbar, dock ej v. 26-33. Observera att avtalet inte gäller s.k. greenfeemedlemmar. Vad som gäller när medlemmar i Varbergs Golfklubb besöker nedanstående klubbar finns på respektive klubbs hemsida.
Fullvärdiga juniorer i någon utav klubbarna som är med i Hallandsgreenfee avtalet spelar avgiftsfritt.

Björnhults GK

Falkenbergs GK***

Flygstadens GK

Halmstad GK

Haverdals GK

Holms GK

Rydö GK

Tönnersjö GK

Laholms GK

Ringenäs GK

Marks GK

Skogaby GK

Strandtorps GK

Forsgårdens GK*

Vinbergs GK

Ullared/Flädje GK

Kungsbacka GK**

*Forsgårdens
Fulltidsmedlemmar har 100 rabatt på ordinarie greenfee på vardagar.
**Kungsbacka GK
Fulltidsmedlemmar har 100 rabatt på ordinarie greenfee på vardagar.
***Falkenbergs GK: Fulltidsmedlemmar i Falkenbergs Golfklubb kan på vardagar till och med vecka 25 och efter vecka 33 spela på Varbergs GK för halv greenfee.

Hallandsgreenfee 2017
1 januari-2 april 175
3 april-11 juni 210
12 juni-24 september 315
25 september-8 oktober 210
9 oktober-31 december 175

Hallandsjuniorer:

Fullvärdiga juniorer i någon utav klubbarna som är med i Hallandsgreenfee och Varbergsgreenfee-avtalet spelar avgiftsfritt alla dagar.

Varbergsgreenfee gäller för fulltidsmedlemmar från Harabäckens GK, Hofgårdens Gk och Klosterfjordens GK.
Gäller alla vardagar hela säsongen för fulltidsmedlemmar. Observera att avtalet inte gäller s.k. greenfeemedlemmar.

Greenfee
1 januari-2 april 175
3 april-11 juni 210
12 juni-24 september 315
25 september-8 oktober 210
9 oktober-31 december 175

Vad som gäller när medlemmar i Varbergs Golfklubb besöker nedanstående klubbar finns på respektive klubbs hemsida.

Sammarbete Öijared Golfklubb.

Öijareds fullvärdiga- och vardagsmedlemmar har två olika erbjudanden att ta del utav på Varbergs GK:

1. Vid köp av golfpaket innehållande övernattning inkl. frukost + 1 runda golf erhåller Öijareds fullvärdiga och vardagsmedlemmar möjligheten att spela en rond till utan extra kostnad (billigaste greenfeen gratis). Erbjudandet gäller i mån av plats söndag - torsdag under hela säsongen och kan ej kombineras med andra rabatter.

2. Vid greenfeespel på vardagar erhåller Öijareds fullvärdiga och vardagsmedlemmar lunch i samband med spel till gällande greenfee på Varbergs GK. Erbjudandet kan ej kombineras med andra rabatter.

Golfhäftet 2017, halva priset på ordinarie greenfee på vardagar. Gäller ej v.27 till och med v.30.

Innehavare av VIASAT GOLF-kort 2017 har 40% rabatt på gällande greenfee.
Kortet är personligt för den som betalar abonnemanget och gäller alla dagar. Kortet skall visas upp.

Förtjänst & Introduktionskort
Innehavare av SGF förtjänstmärken har fritt spel en gång per år.
(SGF guld – silver-& elitmärke, samt guldklubban)

För övriga introduktionskort, SGF, GAF, PGA och SGA gäller följande:

Besök ska föranmälas senast dagen innan för att klubben ska förväntas bjuda på fritt spel.

Användning av introduktionskort begränsas till en gång per år och per bana.