SOMMARGREENFEE 2018!

Sommargreenfee 2018

Även i år erbjuder vi vår sommargreenfee till våra gäster. Detta erbjudande får tecknas utav dig som inte är
mantalsskriven i Varbergs kommun med 5 mils omkrets och det krävs att du har medlemskap i en annan golfklubb.

För endast 2950 kronor får man mellan 14/6 och 14/8 spela hur mycket man vill på båda våra banor.
Vi har ett begränsat antal kort så först till kvarn gäller. Kortet är personligt och vid golfspel kan legitimation krävas.

Kortet kan inte användas som erläggande av tävlingsgreenfee och kan ej heller kombineras med andra erbjudanden. Observera att detta inte är en form av medlemskap i Varbergs Golfklubb utan ett greenfeerbjudande.

Skicka oss ett mail på info@varbergsgk.se med namn, Golf ID, mobilnr samt adress så återkommer vi till dig.

Välkommen till oss på Varbergs Golfklubb 2018!