SOMMARLÄGER FÖR JUNIORER & TEEN CUP KVAL PÅ ÖSTRA BANAN

Lördag & söndag den 9-10 juni är det sommarläger för våra juniorer på Östra banan.

Program:

Lördagen den 9 juni startar vi klockan 09:00 och avslutar klockan 13:00, Lunch ingår. Dagen kommer att innehålla rolig träning och andra spännande kringaktiviteter.

Söndagen den 10 juni startar vi klockan 09:00 med lite mer träning och skoj. Sedan äter vi unch som ingår och därefter spelar vi Teen Cup Klubbkval (tidigare Skandia Cup Klubbkval).

Vad är Teen Cup?

Teen Cup är en av världens största golftävlingar för juniorer och är för många barn och ungdomar den första golftävlingen man deltar i. Resan börjar på hemmaklubben, där du möter dina klubbkompisar på den nivå du befinner dig på.

Alla Juniorer i åldern 0–16 kan anmäla sig. Vi har olika tävlingsformer för olika handicapnivåer. De som har hcp 36 eller lägre spelar 18 hål slaggolf scratchtävling och de  som har hcp 36 och uppåt kommer att spela 9-hål poängbogey. Alla de juniorer som tävlar  med hcp 36 eller lägre har möjligheten att kunna kvalificera sig till nästa kvalsteg. De två bästa i varje klass går vidare till nästa kvalsteg, gruppkvalet.

Anmälan:

Antingen anmäler man sig till både läger och tävling för er juniorer som är redo för en hel helg med golf, eller så går det också bra att anmäla sig bara till kvaltävlingen på söndagen. Anmälan görs till vår juniortränare John via mail till junior@varbergsgk.se

För att vi ska kunna genomföra detta och låta alla få tävla så behöver vi lite hjälp från Er föräldrar som till exempel ställer upp och går med de juniorer som går 9 hål som behöver lite extra hjälp.

Vi är tacksamma för att ni vill hjälpa till! Anmäl ert intresse även detta till John.

Startkit:

Alla som är med i kvaltävlingen får ett startkit.

Kostnad:

Kostnaden för lägret är 200: - / junior och då ingår lunch båda dagarna.

Hoppas vi ses ute på banan den 18 juni!

Med Vänlig Hälsning,

Varbergs Golfklubb