Varbergs GK:s Herrveteraner

2018-05-04

Matchspel 2018

Klubbens herrar födda 1958 eller tidigare.

Klassindelning

Två klasser; Västra 57 respektive Östra 49.

Ställ gärna upp i båda klasserna!

Plats

Västra tee 57 respektive Östra tee 49. OBS att dessa teen också gäller herrar 75+.

Spelplaner

Distribueras till deltagarna samt återfinns på Herrveteranernas hemsida där också resultaten publiceras med jämna mellanrum.

Startavgift

50 kr som betalas före första start i receptionen på aktuell bana.

Tider

Första omgången (kvalet) ska vara färdigspelad senast 8/6. Finalerna ska vara spelade senast 21/9. Deltider framgår av respektive spelplan.

Tidsbokning

Den spelare som står överst i spelplanen kontaktar sin motståndare och bokar speltid efter överenskommelse.

Rapportering

Segraren rapporterar omgående matchresultatet omgående till Arne Jensen (Östra) eller Anders Nilsson (Västra) på epost eller telefon, se nedan.

Priser

I vardera klassen finns ett vandringspris i form av en tavla målad av Kai Lundahl.

Övriga priser utgörs av presentkort som kan lösas in i shopen.

Övrigt

Exakt spelhandicap (ETH) krävs. Erhålls genom att registrera 4 handicapronder under 2017 före första start.

Matcherna spelas enligt gällande regler för matchspel. Vid lika resultat efter 18 hål fortsätter matchen på hål 1 och så vidare tills ett avgörande nås.

Spelare med särskilda skäl kan komma överens om senareläggning av match i maximalt 7 dagar. Detta måste meddelas till tävlingsledningen. Om match inte är färdigspelad enligt ovan beslutar tävlingsledningen om och i så fall när matchen ska spelas. Alternativt beslutar tävlingsledningen om matchens utfall.

Se vidare Golfklubbens hemsida under Medlem/Kommittéer/Veteraner Herrar/Tävlingar/Matchspelet för ytterligare information om tävlingen.

Tävlingsledare

Arne Jensen, epost arne.jensen@ciaoip.se eller telefon 0709-67 71 55