Medlemsformer

KAMPANJ 2021
2-års fullvärdigt medlemskap
Skriv på för 2 år och få 30 % rabatt på hela årsavgiften första året. År 2 betalar du full årsavgift och du erbjuds att köpa ett spelrättsbevis av klubben för 1000 kr. Erbjudandet gäller endast fulltidsmedlemskap för seniorer. Du får inte ha varit medlem i Varbergs GK på två år.

Avgift 2021

Avgift 2022

Spelrättsbevis 1000 kr
Årsavgift enligt årsmötets beslut
Städavgift 200 kr (återbetalas i form av 2 lunchkuponger vid deltagande på en av klubbens städdagar)

KAMPANJ 2021
Utbildningsmedlemskap Senior
För att göra det enkelt för dig som ny golfare kan vi erbjuda ett flexibelt nybörjarpaket. Det kostar 1 995 kronor (ord.pris 2950 kr) att få en Grönt Kort-utbildning och möjlighet att spela golf under två månader på båda våra banor. Vill du efter utbildningstiden bli medlem året ut kostar det ytterligare 2 000 kronor. I utbildningen ingår träning, antingen två privatlektioner med tränare eller vid fem tillfällen á 1 h i grupp. Gruppträningen är förlagd till följande datum: 10/4, 17/4, 1/5, 15/5, 22/5, tid: 15.00-16.00 Västra banan. Vill man träna i grupp anmäler man det till kansliet. Vill man ha privatlektioner så bokar man det med shopen.

MEDLEMSAVGIFT
Alla medlemmar i Varbergs GK betalar medlemsavgift varje år.

SPELAVGIFT SENIORMEDLEMMAR

För att ha spelrättighet på Varbergs Golfklubbs banor skall en seniormedlem betala någon av nedanstående spelavgifter.

FULLTIDSMEDLEM
Fulltidsmedlem är en medlem som har fri spelrättighet på båda banorna alla dagar i veckan. Medlemmen skall ha ett spelrättsbevis.
Har man ingen spelrätt tillkommer en extra avgift på 1 000 kronor.

VARDAGSMEDLEM

Vardagsmedlem är en medlem som har fri spelrättighet alla helgfria vardagar på båda banorna. Övriga dagar skall vardagsmedlemmen betala full gästavgift.
Medlemmen skall ha ett spelrättsbevis.
Har man ingen spelrätt tillkommer en extra avgift på 1 000 kronor.

UTBILDNINGSMEDLEM SENIOR

Utbildningsmedlem Senior är en medlem som påbörjar sin utbildning under spelåret. För att göra det enkelt för dig som ny golfare kan vi erbjuda ett flexibelt nybörjarpaket. Du behöver inte bestämma dig för medlemskap innan du vet att du tycker att det här är någonting för dig. Det kostar 2 950 kronor att få en Grönt Kort-utbildning och möjlighet att spela golf under två månader på båda våra banor. Vill du efter utbildningstiden bli medlem året ut kostar det ytterligare 2 000 kronor. Utbildningsmedlemskap kan endast tecknas för ett kalenderår.

STUDERANDE MEDLEM

Studerandemedlem är en medlem som har fri spelrättighet på båda banorna alla dagar i veckan. Man kan vara studerandemedlem till och med det året man fyller 25 år.
Det krävs att man lämnar in studieintyg som styrker att man är heltidsstuderande.
Medlemmen behöver inte ha ett spelrättsbevis under tiden som studerandemedlemskapet gäller.

GREENFEE MEDLEM

Greenfeemedlem i Varbergs GK är en medlem som är aktiv golfare i golfsverige. Som greenfeemedlem ingår 3 st fria 18-håls rundor. OBS! Rundorna kan endast nyttjas under kalenderåret och de är personliga. Rundorna ligger aktiverade på personens golf-ID och dras automatiskt av när bokning sker. Efter nyttjande av rundorna som ingår i medlemskapet betalas ordinarie greenfee. Medlemskapet ger inte rätt till greenfeerabatt på hallandsklubbarna.

PASSIV MEDLEM

Passiv medlem är en medlem som betalar medlemsavgift och därmed inte har någon spelrättighet på Varbergs GK.

SPELAVGIFT JUNIORMEDLEMMAR

För att ha spelrättighet på Varbergs Golfklubbs banor skall en juniormedlem betala någon av nedanstående spelavgifter.              OBS! Avgift för att vara med i Träningsgruppen/Tävlingsgruppen ingår inte i spelavgiften.

J 12-MEDLEM
Ungdom är juniormedlem J-12 upp till och med 12 års ålder, som har fri spelrättighet på båda banorna alla dagar i veckan.

J 18-MEDLEM
Ungdom är juniormedlem J-18 från 13 år till och med 18 års ålder, som har fri spelrättighet på båda banorna alla dagar i veckan.

J 21-MEDLEM
Ungdom är juniormedlem J-21 från 19 år till och med 21 års ålder, som har fri spelrättighet på båda banorna alla dagar i veckan.

UTBILDNINGSMEDLEM JUNIOR
Utbildningsmedlemskap Junior erbjuds till alla juniorer som påbörjar sin golfutbildning under spelåret. Medlemmen har efter godkänd utbildning fri spelrättighet på båda banorna. Utbildningsmedlemskap junior kan endast tecknas för ett år.

PASSIV JUNIORMEDLEM
Passiv juniormedlem är en medlem som betalar medlemsavgift och därmed inte har någon spelrättighet på Varbergs GK.

FAMILJERABATT
 2021
En familj med juniormedlemmar och samma mantalsskrivningsadress får återbetalt den del av familjens sammanlagda SPELAVGIFTER som överstiger 14 400 kronor.
Summan beräknas på två spelavgifter för fulltidsmedlem senior (11 800:-) och spelavgiften för två J18 juniorer
(2 600:-). Återbetalningen sker efter att avgifterna är betalda.
De som är berättigade till återbetalning kontaktar kansliet för vidare information.

OBS! Vill man ändra medlemskategori inför kommande år måste det göras innan 15 november innevarande år.