HÖSTAKTIVITETER 2019

Höstaktiviteter för Juniorerna

Här kommer information om juniorernas höstaktiviteter på Varbergs Golfklubb för ju Nu kommer ett viktigt mail rörande kommande månader. Det finns 3 st punkter som ska upplysas.

Ringhals - Junior Power Tour

Den 4:e oktober så är det avslutning för Ringhals Junior Power Tour och säsongen överlag. (Dock så är sista träningen för vissa lördagen den 5:e oktober). Då ska det vara en avslutning värt att minnas! Så en match mellan barn och föräldrar ska det bli! 9 hål ska spelas, på Östra, barn vs föräldrar. Man blir lottade i par, så två juniorer mot två föräldrar i matchspel. Shotgun start 16:30. Alla juniorer är välkomna, så se till att det blir åtminstone ett barn på en förälder, har ni fler barn med i träning så fixa en till förälder då ;) Detta kostar givetvis inget och mat får man där.

OBS! Anmäl er i tid så att vi vet hur många vi blir. Ni går in och anmäler er på den Ringhals touren som går den 4:e via Min golf som vanligt.

Vinterträning

Vinterträning ska det givetvis bli också. Tävlingsgruppens dagar är satta på onsdagar och fredagar från kl 17:00-18:30. För resterande juniorer som vill hålla igång eller utvecklas under vintern så finns dagarna, måndag kl 17:00-18:00 och 18:00-19:00. Kommer det önskemål om andra dagar så får ni säga till, annars anmäler ni era barn till den

träningen drar redan igång v 41. alltså veckan direkt efter sista säsongsträningen, den 5:e oktober. Till skillnad från förra årets vinterträning så kommer denna att kosta 500 kr, men då betalar man för träning från oktober ända fram till mars, tills nästa säsong börjar alltså.

OBS! Anmäl er genom att svara på detta mailet, eller skicka ett mail senare i samband med detta. I anmälan ska det stå, vem som ska träna, vilken dag och vilken tid.

Golfläger

V.44, alltså höstlovet så är det ett golfläger med övernattning från torsdag till fredag på Woodlands GK. Vi åker precis som på vår-lägret, alltså på morgonen, spelar golf på eftermiddagen. Vi övernattar i på Woodlands i deras fantastiska "stugor".

Kostnaden för lägret är 500 kr per person.

I priset ingår:

• 2 st greenfee, inklusive banguide och rangebollar
  • 1 st frukost
  • 2 st lunchbuffe
  • 1 st middag
  • 1 st övernattning

Sänglakan, handdukar och slutstädning ingår.

Precis som förra året så finns det begränsat antal platser. 13 st juniorer är vad vi kan ta med. Jag och Ebba kommer att vara ledare under dessa dagarna. Hoppas att några tjejer vill följa med, eftersom vi har en tjej som ledare med denna gången. Det rekommenderas att man har 36 eller bättre om man tänker följa med.

Vi skulle behöva en ledare till med, som en förälder. Den som vill följa med behöver inte betala avgift för lägret. Det är först till kvarn som gäller för detta lägret!

John Bengtsson