GOLFKUL

Äntligen är det dags för Golfkul.

Golfkul på Varbergs Golfklubb!

Alla barn och ungdomar från 7-16 år är välkomna till Golfkul. Här är målet att upptäcka golfen och att få pröva på under leksamma former.

På Golfkul lär vi oss att:

– Upptäcka golfen som den roliga fritidsaktivitet den är
– Leka golflekar
– Träffa och leka/träna golf tillsammans med andra barn
– Att på ett lekfullt sätt lära sig golfsäkerhet och golfvett
– Lära sig att hantera klubba och boll
– Roliga och spännande stationsövningar som utvecklar olika slag och koordinationsövningar
– Förstå golfens idé, golfvett och golfsäkerhet smygs in i lekarna

Först ut är Påsklovets Golfkul - Måndag 22/4 kl. 11.00-12.00 och sen kör vi...

Varje söndag (28/4-2/6) mellan kl. 10:00 - 11:00 är det Golfkul på Varbergs Västra

Golfkul är gratis. Givetvis har vi fina erbjudanden till alla barn som skulle vilja fortsätta och träna, spela & leka golf tillsammans med oss på Varbergs Golfklubb även efter golfkul är slut.

Låter detta intressant maila en anmälan inför varje tillfälle med namn och telefonnummer till junior@varbergsgk.se . Vi träffas framför shopen på Varberg Västra.

Klubbor finns att låna på klubben. Det enda som behövs är kläder efter väder samt ett par stabila skor.

Har ni några frågor eller funderingar ring gärna vår juniortränare John Bengtsson på 0768–481134 eller maila till mailadress ovan.

Vi ses på klubben