GOLFKUL PÅ VARBERGS GOLFKLUBB

Nu är det dags för Golfkul på Varbergs Golfklubb!

Alla barn och ungdomar från 7 år är välkomna. Här är målet att upptäcka golfen och att få pröva på under leksamma former.

På Golfkul lär vi oss att:

– upptäcka golfen som den roliga fritidsaktivitet den är

– leka golflekar – träffa och leka/träna golf tillsammans med andra barn

– att på ett lekfullt sätt lära sig golfsäkerhet och golfvett

– lära sig att hantera klubba och boll

– roliga och spännande stationsövningar som utvecklar olika slag och koordinationsövningar

– förstå golfens idé, golfvett och golfsäkerhet smygs in i lekarna

Vi kommer att ha två olika Golfkul 2018.

Lördagar kl. 10:00-11:00

Tillfällen 28/4, 5/5, 12/5, 19/5, 26/5 & 2/6

Golfkul är gratis. Givetvis har vi fina erbjudanden till alla barn som skulle vilja fortsätta och träna, spela & leka golf tillsammans med oss på Varbergs Golfklubb även efter golfkul är slut.

Ålder 7–12, för medlemskap och träning året ut 1100: -

Ålder 13–18, för medlemskap och träning året ut 2100: -

Torsdagar kl. 10:00-11:00

Tillfällen 28/6, 5/7, 12/7, 19/7, 26/7, 2/8 & 9/8

Ålder 7–12, för medlemskap och träning året ut 550: -

Ålder 13–18, för medlemskap och träning året ut 1050: -

Låter detta intressant maila en anmälan inför varje tillfälle med namn och telefonnummer till junior@varbergsgk.se . Vi träffas framför shopen på Varberg Västra.

Klubbor finns att låna på klubben. Det enda som behövs är kläder efter väder samt ett par stabila skor.

Har ni några frågor eller funderingar ring gärna vår juniortränare John Bengtsson på 0768–481134 eller maila till mailadress ovan.

Hoppas vi ses ute på klubben!

Mvh,

Varbergs Golfklubb