HEJ ALLA MEDLEMMAR I VARBERGS GOLFKLUBB

Jag heter Stefan Gustafsson och är en golfintresserad singelhandicapare som i år firar trettio år som golfare. Under fjolåret hann jag med ett 50-tal golfrundor och träning så golfen är en stor del av mitt liv. Dels tycker jag det är väldigt roligt att spela men viljan finns också att utveckla mig till en bättre golfspelare. Om några dagar (den 4 juni) börjar jag arbeta på klubben som verksamhetschef, vilket jag ser mycket framemot.

Jag har de senaste åren arbetat med golfresor, då även resor är ett stort intresse, roligt att det går så bra ihop med golfen. Under åren som golfare och framför allt under de senaste åren har jag besökt många destinationer med mina golfklubbor (drygt hälften av fjolårets rundor spelades utomlands). Då jag är svag för både stora som små äventyr, har jag varit med om många oförglömliga upplevelser runt om i världen. Min absoluta favorit är Sydafrika, viket underbart land! 

Jag tycker att det ska bli väldigt roligt att börja arbeta på Varbergs Golfklubb och leda och utveckla klubben och ta den in i framtiden. Jag vill beskriva mig själv som en idérik och handlingskraftig person som brinner för försäljning och service. Jag har ett förflutet som golfinstruktör och under en tioårsperiod arbetade jag som Headpro. Verksamheten bestod av att undervisa golfare, driva golfbutiker, drivingranges och golfresor på 3st närliggande golfklubbar. Golfbutikerna var Pro-Quality anslutna shopar som erbjöd ett fullsorterat sortiment, välutbildad personal och konkurrenskraftiga priser. Mina arbetsuppgifter varierade stort och innehöll allt från undervisning, renplock av range till mer administrativa arbetsuppgifter som budget, inköp, personal och bokföring. Då det administrativa arbetet tog allt mer av min tid, och jag uppskattade dess arbetsuppgifter föddes en dröm. 

För 5 år sedan började jag min resa, där målet var att utveckla mig, få erfarenhet utanför golfen och följa min dröm - att en dag arbeta som framgångsrik klubbchef. Jag sa upp mig och gjorde mig själv arbetslös, avvecklade mitt företag och började utbilda mig. Jag blev antagen till Entreprenörskolan i Leksand och jobbade extra inom lager och som brevbärare, körandes med golfbil😊 Under resans gång gick jag både en butikschefs och klubbchefs – utbildning, där den senare hölls av SGF och PGA ihop med IHM. Studier varvades med jobb och under två år arbetade jag som Butikschef på Sportson. Här arbetade jag mer med inköp, budget, personal än tidigare och lärde mig bl.a. sambanden mellan merförsäljning och service.  

Jag ser mig själv som en glad och positiv man på 39 år som är född och uppvuxen i Borås som nu letar efter boende i Varberg. Mina lediga stunder tillbringar jag gärna på golfbanan, just nu spelar jag på två i hcp men målet är inställt på scratch! Utöver golfen uppskattar jag några mil i cykelsadeln eller paddlandes i havet på min SUP-bräda och jag ställer mig gärna i köket och lagar (förhoppningsvis) god mat.

Jag ser med glädje framemot att börja arbeta på klubben och att få lära känna er medlemmar, kom gärna förbi för ett hej eller en pratstund.

Väl mött i ruffkanten

Med vänlig hälsning, 

Stefan Gustafsson

Kommentarer

Fler artiklar

Våra partners