HOTELL & RESTAURANG - ÖSTRA

Östra banan fortsätter att leverera och det känns positivt med fler matgäster (över 80st i söndags) i restaurangen och fler hotellbokningar för varje dag som går. Sara gör ett superfint jobb med att fylla hotellrummen och löser bokningar med trevliga paket som innehåller hotell, mat och golf med superfin service. Vi finns och syns med hotellet främst på digitala plattformer som hemsidan, booking.com och Expedia mfl men även i tryckt form, läs vår senaste resencion på Golfpärlor (sid 74-75). Under fredagen fick vi vårt serveringstillstånd så nu kan vi erbjuda alla golfare och hotellgäster något gott medans de diskuterar dagens bästa golfslag.

Vilken skillnad det blivit på Östra banan nu när vi har Johan & Nadja i restaurangen, med goda dofter fylls lokalen med liv och röresle. Tillsammans med kanslidelen inom samma väggar får vi en central samlingsplats och med renoveringven av lokalen och ljusa färger känns det välkomnande och inbjudande med brett utbud och bra öppettider. Jag hoppas att ni alla provat på och smakat på Johans Schnitzel, som är en personlig favorit - valde den tre dagar irad under veckan... och det finns mer. Jag hörde mig för och frågade om inte Johan & Nadja kunder hjälpa mig med plockmat för ett tjotal personer - vilket de gjorde med bravur! Har du något cateringbehov så hör med Johan & Nadja, de löser det mesta!

Under dygnets stängda timmar finns det ett kyl i gamla kanslidelen med mackor, drickor och lite smått & gott, notera vad du köper på lappen och betala med Swish. Under kommande vecka jobbar vi med att få upp vår golfterminal som möjliggör incheckningar, anmälan till tävling, betalning och scorekort och kommer att vara igån både under öppettiderna och därefter.

Sist men inte minst kommer här några rader från vår medlem Bertil...

Succé för Nadja & Johan, restaurangen på Östra
Det går ett ”snack” bland ”Veteranerna, herrar” efter veckotävlingen (89 st) på Östra tidigare i april. Flera hade 5-10 slag bättre på ”inrundan” och det händer ju annars att det bara blir 2-3 slag. ”Detta måste bero på pausen hos Nadja & Johan i restaurangen med deras kaffe, som gör att man ’slår rakt’ och Rågfralla med salami och brie-ost, som gör att man ’orkar’ bättre. Det blev till och med i tävlingen 2 st eagle, en hade på hål 14 och en hade det på 17.”

Hälsningar / Bertil Steen