KALLELSE TILL EXTRA ÅRSMÖTE I VARBERGS GOLFKLUBB

Kallelse till Extra årsmöte i Varbergs Golfklubb

Tid:               Torsdag den 25 april kl 19:00

Plats:            Klubbhuset Västra Golfbanan

Vi har informerat vid två tillfällen – medlemsmöte den 6 februari och Vårårsmöte den 27 mars – om planerna för att bygga ut klubbhuset på Västra för att rymma även shopen och samtidigt ge oss möjligheten att skapa en junior- och träningsanläggning i nuvarande shoputrymme. Presentationen har tagits emot mycket positivt vid båda tillfällena och på årsmötet beslutade styrelsen att ta tillbaka sitt ursprungliga förslag om ett extra årsmöte i augusti och tidigarelägga det till nu i april.

Syftet med årsmötet är att ta ett formellt beslut i frågan – bygga eller inte bygga. För att alla skall kunna bilda sig en uppfattning har vi satt ihop ett prospekt som informerar om utformning, kostnadskalkyler samt reviderad prognos för 2019 och en likviditetsprognos för de kommande fem åren.

Du är naturligtvis välkommen med frågor men precis som vid årsmötet i mars uppskattar vi om du skickar dina frågor till verksamhetschef@varbergsgk.se så att vi kan förbereda på ett bra sätt och förhoppningsvis genomföra ett effektivt möte.

Jag passar på att önska er alla en härlig helg!

Harald Edén