PROJEKT 2020 ÄR IGÅNG!

Nu går vi från planering in i verkligheten. Lena & Kent Turesson har gjort ett förvandlingsnummer av lilla konferensrummet vid omklädningsrummen till ett fikarum för bygget. Det är rengjort i ordets rätta bemärkelse och uppdukat och hemtrevligt – så mycket tjöt och goa skratt det kommer att bli här. Jag passade på att intervjua Lena & Kent och så här ser planeringen av byggstarten ut.

Tisdag den 20 aug

• Kent & Fastighetskommittén gör utsättning – det innebär pinnar och snören som visar var tillbyggnaden kommer att bli.
  • Lena har möte med inredningsgruppen för att diskutera möblering, färgsättning och liknande frågor på det temat.

Onsdag den 28 augusti & Torsdag 29 augusti- uppstartsdagarna börjar vi kl 8:00-13:00 -Välkomna!

Måndag 2 september fortsätter bygget av klubbhuset på Västra:

• Vi arbetar på måndagar, tisdagar och torsdagar 8:00-13:00 fram till början av april
  • Kaffe och macka kommer att serveras 10:00
  • Vi börjar med att riva fasad, plocka upp stenplattor och köra bort möbler
  • Vi kommer att flytta uteserveringen till framsidan
  • Alla är hjärtligt välkomna att hjälpa till
  • Tag med hammare, kofot och skruvmaskin den som har

”Vi hoppas på stor uppslutning” hälsar Kent & Fastighetskommittén

Måste man vara snickare för att vara med?

”Inte alls” hälsar Kent – ”det finns uppgifter för alla.” Det skall flyttas, lyftas, bäras, städas, hämtas och mängder av olika uppgifter.

Häng med du också!

Vi ses på klubben