NATIONALDAGSGOLFEN

Igår hade vi 68 spelare fördelat i 34 lag som valde att fira Nationaldagen ihop med oss på Varbergs Östra. Spelformen för dagens tävling - Nationaldagsgolfen var Greensome och sköts igång klockan 09:00 med buller och bång i en kanonstart.

Det var glatt och positivt ute på banan och vädergudarna var med oss och bjöd på fantastiskt golfväder. Stort grattis till Kent och Lena Turesson som vann på fina 43 poäng, med sig hem fick de ett Golfpaket med Hotellövernattning, frukost och spel på Lydinge Resort samt fina blommor och bollar. Utöver fina priser till dem 5 bäst palcerade lagen bjöds det på småtävlingar runt om på banan med Rakast Drive, Närmast hål och Stefan (Ny Verksamhetschef) stod på hål #12 och utmanade tävlingsdeltagarna. Här var det många fina svingar och slag som hittade in närmare flaggan och av dem har vi lottat ut 10 st greenfeebiljetter till natursköna Åsundsholm Golf & Country Club, biljetterna skickas ut till var och en av vinnarna.

Än en gång stort tack för att ni valde att fira Nationaldagen med oss på Varbergs Golfklubb och stort Grattis till alla Vinnare! 

Se Resultatlistan från Nationaldagsgolfen (klicka på resultatlistan)

Rakast Drive:
Gunilla Backryd Lindeblom
Henrik Sundqvist

Närmast Hål:
Carina Swedenborg
Gert Larsson

Hål 12 - Utmaningen:
Oscar Hammar
Agneta Alkmark
Lennart Lindeblom
Kerstin Kågström
Susanne Augustsson - Palàgyi
Bernt Berntsson
Björn Körner
Elisabeth Hallberg
Gert Larsson
Anders Johansson

För vidare information om Åsundsholm Golf

Kommentarer

Fler artiklar

Våra partners