ÖSTRA LEVER UPP

Banan

Fokus för nästa år är framförallt Banorna & Spelbarheten och arbetet har redan börjat. 

Det har pågått ett fantastiskt ideellt arbete under hela säsongen som pågick även i dag i ösregnet – vilka goa gubbar! Några exempel är slänten på 12:an som är nyröjd och många granar på flera hål som är rensade längs nedre delen av stammarna. Det ger ett helt nytt intryck och spelbarheten blir mycket bättre.

Och mer är på gång på både Östra & Västra - vi återkommer med mer info.

Rangen

Vi planerar att klippa även den vänstra halvan för att skapa en bredare utslagsplats.

Restaurangen

Vi planerar för att driva restaurangen Östra med lagad mat nästa säsong med helger i lågsäsong och öka upp till hela veckan i högsäsong. Planen är att flytta jalusiet i gamla kansliet/shopen till restaurangen och samtidigt göra om disken och kassaplatserna för att kunna serva kunderna på ett bättre sätt.

Fastighetskommittén, med Kent i spetsen, jobbar t.v. på tisdagar på Östra med ett himla gott gäng. Här nedan kan du läsa mer om vad som händer.

Trappan & entréytorna

Vi byter ut mattan i trappan och målar om entréerna & trapphuset.

Nedre planet – vänstra halvan

Denna delen blir publik. Det första rummet, där det står golfbilar i dag, blir ett rymligt golfbilsgarage för 10 bilar. Porten byts mot en bredare och hela rummet blir väggrent. Det innebär att hotellgästernas förråd är rivna och resterna av gamla trappan upp håller på att bilas bort. Det inre rummet – som är arkiv & skräprum i dag – rensas ur och blir förråd för hotellgästerna.

Nedre planet – högra halvan

Denna delen blir klubbutrymme. Första rummet blir arkiv och nästa rum – tvättstugan – fräschas till. Innersta rummet - de gamla bagförråden som vi avslutade förra året – rivs nu och töms för att bli ett väggrent förrådsutrymme för möbler m.m. Finns det utrustning kvar i något av förråden kommer det att kastas efter den 15 november.

Gamla maskinhallen

Här har man röjt ur, rivit gamla kontors- & personalutrymmen och skapar ett rationellt förråd. Samtidigt har man plåtklätt fasaderna.

Gamla förrådet

Det som står i kanten mellan åttan och nian töms och kommer att rivas och området kommer att städas på övrigt skräp som lätt samlas runt ett förråd.  

Kommentarer

Fler artiklar

Våra partners