RESTAURANGPERSONAL

Restaurangpersonal sökes till Varbergs GK

Varbergs Golfklubb, med sina två anläggningar Östra och Västra, är en av Sveriges största golfklubbar. Klubben hade under 2020 drygt 2000 medlemmar och ca 15 000 gäster. Klubben driver två 18-hålsanläggningar, belägna 15 km ifrån varandra, med hotell och restaurang i egen regi på båda. En av Sveriges största och mest välsorterade golfshopar tillsammans med att det byggs två padelbanor gör Varbergs GK till en komplett anläggning.

Mat och dryck är en väsentlig del i våra gästers upplevelse av Varbergs GK. I kombination med våra golfbanor och övriga aktiviteter vill vi skapa en oförglömlig upplevelse på Varbergs GK. Nu söker vi medarbetare som vill bidra till att våra medlemmar och gäster lämnar oss dagligen med den känslan.

Vi söker:

1 kock – stresstålig och självgående med minst 5 års dokumenterad yrkeserfarenhet. Säsongsanställning, timlön

1 kock – stresstålig och självgående med dokumenterad yrkeserfarenhet. Timanställning på helger.

1 servitör/servitris - stresstålig, självgående med dokumenterad yrkeserfarenhet. Reception/kansliarbete förekommer till viss del. Då du kommer att jobba med datorer är även datorvana en merit. Har du erfarenhet av Golfens IT-system, GIT, är även det meriterande men inget krav.  Säsongsanställning, timlön.

Vi söker dig med hög servicekänsla och som uppskattar ett omväxlande arbete i högt tempo. Du klarar av att ha många bollar i luften och du bibehåller humöret och servicen även under stress. Som anställd jobbar man på båda anläggningarna enligt uppgjort schema. Helgarbete- och kvällsarbete ingår.

Vi ser gärna att du själv spelar eller har kunskaper om golf. Du ska ha fyllt 18 år och inneha B-körkort.

Om du tycker att det verkar spännande så vill vi ha din ansökan innehållande CV och ett personligt brev så snart som möjligt men absolut senast den 26/2 till info@varbergsgk.se. Intervjuer sker löpande.

Frågor ställs till Jonathan Andersson, personalansvarig för restaurang, på 0720-40 66 73.

Välkommen med din ansökan!

Med vänlig hälsning
Personalen på Varbergs GK

Kommentarer

Fler artiklar

Namn Datum
SÄSONGSÖPPNING 1a MARS 2021-02-25
PROTOKOLL 2021-02-25
VARBERGS GOLF-TV 2021-02-13
Receptionspersonal 2021-02-12
RESTAURANGPERSONAL 2021-02-05

Våra partners