RINGHALS - JUNIOR POWER TOUR

Vid förra veckans Ringhals - Junior Power Tour stod det Foursome på schemat och vi hade fem deltagare...
Juniorerna pratade ihop sig snabbt och utmanade personalen på plats - kocken Johan och kanslist Jesper för en 9-håls poängbogey, det "äldre" gardet var lika snabba på att anta utmaningen.
Insatsen var världens bästa och godaste marängsviss till juniorerna vid vinst och vid förlust en varm applåd till Johan & Jesper! Med superfokus och tävlingsvilja i blicken kunde man bokstavligen läsa marängsviss i juniorernas ögon, så taggade! 
Efter avslutad ronda och sammanräkning stod det klart, Juniorerna - dom kom, dom sågs, dom segrade!

Vilken laginsatts - så roligt att se, och att Johan & Jesper var så snabba på att anta utmaningen är grymt. Nu utmanar juniorerna seriespellaget och/eller samtliga pro´s på klubben (där John tävlar med juniorerna).
Ni andra ålder-seriespellag är också välkomna att utmana juniorerna, men ni kanske behöver lite mer tid för träning hälsar juniorerna:)

Ringhals - Junior Power Tour är veckotävlingen för juniorerna som spelas på fredagar, tävlingen spelas över 9-hål under skoldagar och 18-hål under lovdagar. Spelform varierar men kommer främst att bestå av lagspel. Nytt är att anmälningstiden är förlängd tom torsdagar kl 12:00 under samtliga tillfällen och du - vi behöver föräldrar som hjälper till som tävlingsledare! För aktuellt tävlingsschema Ringhals - Junior Power Tour följ länken Tävlingsschema

Denna veckan spelas tävlingen på fredag kl 10:00 på Östra, välkomna!

Vill du veta mer om vår juniorträning på Varberg Gk, följ länken här bredvid Junior

Vi ser framemot din anmälan!

Kommentarer

Fler artiklar

Våra partners