SÄSONGSAVSLUTNING FÖR JUNIORERNA

Nu har tävlings/sommarsäsongen för juniorerna dragit över för denna gången, men träningen slutar inte för det, så juniorerna går nu in i vinterträning i inomhus hallen från oktober till slutet på mars. De har verkligen legat i hela säsongen och det har gett mycket goda resultat både på banan och socialt, så gemenskapen i grupperna ökar ju bättre de blir och känner att de kommer närmare sina respektive mål. Men de ville dock de ha en sista dust innan tävlingarna slutar, nämligen en tävling mot föräldrarna för att visa att de har vuxit som både spelare och personer. Uppgiften för arrangerandet och spelformen fick skötas av undertecknad, så tävlingen gick på stapeln på Östra och spelformen var match-foursome, par i juniorer och par i föräldrar, dessutom scratch spel, för i match kan allt hända.

Startskottet gick kl 16:30 och modet var på topp hos båda lagen. Efter några korta och några långa matcher, så kunde föräldrarna (tyvärr) kamma hem segern med 3 1/2 mot 2 1/2 poäng. Föräldrarna tyckte till en början att det var lite väl tufft för junoirerna med scratch spel, men efter kvällens resultat så var de rätt nöjda med att det var så... Detta gav juniorerna en tändning, även i förlust, att nästa år kommer det bli total kross mot föräldrarna om juniorerna får träna ett år till! Efter matcherna så bjöd det Östra köket på middag för både juniorer och föräldrar! Extra tack till Johan och Ebba i köket för kvällens insats!

Jag som stolt junior/assisterande tränare vill tacka alla som ställde upp och gjorde hela eftermiddagen och kvällen rolig och trevlig! Särskilt tack till Elisabeth Hammar som kom med förslaget om tävlingen.

Jag vill också passa på att tacka alla för året som har gått med! Allt stöd från föräldrar, juniorer och andra inblandade har varit fantastiskt, till och med bättre än förra året. Juniorträningen är under ständig utveckling och det bara bättre och bättre! Detta är bara min andra säsong här, men entusiasmen från föräldrar och juniorer har som sagt varit den mest drivande faktor till varför man håller på med det här, och jag känner en verklig uppskattning från alla! Kan också meddela att av de över 50 (nästan 60 juniorer som har deltagit i årets övningar, så har 20 st anmält sig till vinterträning, vilket är grymt kul att se!

Nu kör vi in i bollautomaten över vintern, så vi får en riktigt bra start på nästa års säsong!

Parents, we will be back with more power!! (hälsningar från juniorerna)

// John Bengtsson