Städvecka 15-19/3

Nu börjar golfsäsongen närma sig på riktigt även om de senaste dagarna har varit väldigt kalla med ganska många minusgrader på nätterna. Det börjar dock ändå bli dags att städa banorna.

På höstårsmötet i november beslutades om en städavgift om 100-200 kr beroende på ålder och medlemskategori. Under vecka 11 uppstår första möjligheten att, genom arbete på banan under en förmiddag, få tillbaka avgiften i form av lunchkuponger. Med tanke på restriktionerna i samhället på grund av Covid kommer vi att genomföra detta första tillfälle som ett "öppet hus" på båda banorna under hela veckan.

OBS! Endast medlem som betalat städavgift kan få tillbaka avgiften i form av lunchkupong.

Följande gäller under vecka 11, måndag 15/3 - fredag 19/3:

• Start - 09:30
  • Samlingsplats - maskinhallarna på Västra eller Östra, du väljer själv - Håll Avstånd!
  • Personal på plats tar emot och fördelar arbetsuppgifter
  • Sluttid - ca 13:00
  • Ta med räfsa (om du har)

Vänligen respektera gällande Covid restriktioner utfärdade av myndigheter.

Fler tillfällen kommer att dyka upp under säsongen där även vissa helgtider kommer att erbjudas.

Vi i personalen är mycket tacksamma för all hjälp vi kan få, det är mycket som ska göras innan banorna kan öppna.