STÖD VÅRAN JUNIORVERKSAMHET

Stöd vår Juniorverksamhet

Vi har tagit beslutet att satsa långsiktigt på våra juniorer och utveckla klubben över tid. Det är en satsning som kommer alla medlemmar tillgodo.

Det vore fantastiskt om vi kan kroka arm och hjälpas åt med att lämna ett bidrag som i klartext minskar lånebelastningen och då ger oss ytterligare möjlighet att utveckla klubben.

Det finns ett alternativ på 5 000 kr och ett på 500 kr som ger dig lite olika erbjudanden i gengäld. Öppna PDF-filerna nedan och läs mer om det alternativ du kan tänka dig. Du kan även läsa mer om projektet i PDF-fil nedan.

Har du tips på företag som kan vara beredda att hjälpa klubben får du gärna förmedla detta budskap eller tipsa Stefan. Rent praktiskt meddelar du kansliet vilken nivå du vill delta på. Enklast är att du fyller i en av de två blanketter som ligger längs ner som PDF och lämnar till kansliet eller mailar in på info@varbergsgk.se

Som privatperson får du sedan ett mail med betalningsinstruktioner

Som företagare får du en faktura – där momsen tillkommer - med posten

Det är redan ett 30-tal som bestämt sig.

Är du intresserad av att vara med?

Välkommen att höra av dig

Stefan Gustafsson               Harald Edén

Verksamhetschef                Ordförande