STRÅLANDE VÄDER NÄR KRÄGARMIXEN AVGJORDES PÅ VÄSTRA BANAN

Stort grattis Herr & Fru Holgersson!

I lördags så spelades Krögarmixen på Västra Banan. 48 förväntansfulla spelare gav sig ut på en shotgun klockan 9.00 med fina startkits från Varberg Västra Hotell & Restaurang.

Vi spelade Greensome, slaggolf och hade storspel av flera lag och jämt i toppen.

Med något bättre hcp segrade Heléne & Roger Holgersson med 67 slag. På andra platsen med samma resultat hittar vi Agneta & Kent Berggren. Tredjeplatsen vanns av Lena & Tommy Turesson på 68 slag. STORT GRATTIS till er alla tre par.

Vi hade också en extra närmast håltävling, en dam och en herr klass som vanns av Conny Augustsson och Tuula Ahokas. Stort grattis även till er.

Varbergs Golfklubb vill tacka vår tävlingsledare för dagen, Tore Gustavsson, inte bara för din insats idag, utan för alla år du ställer upp på klubbtävlingar och KM. Din hjälp är guld värd för klubben.

Stort tack även till Varberg Västra Hotell & Restaurang, Bernt & Michael och all personal för att ni återigen ger oss denna fina möjligheten att stolt arrangera Krögarmixen tillsammans med er. Tävlingen hade ett otroligt fint prisbord med bla snygga solglassögon och läckra delikatesser samt drycker.

Sist med absolut inte minst vill vi också tacka vår fantastiska banpersonal som varje dag jobbar och sliter hårt med att få våra två banor i toppskick.

Jag önskar er en trevlig måndag och så ser vi nu till att heja fram Sverige till seger imorgon!

Mvh,

Johanna Söderström