TACK FÖR FÖRTROENDET

Tack för förtroendet!

Årsmötet valde en ny styrelse och vi tackar för förtroendet att få fortsätta resan att utveckla Varbergs GK!

Vi hade nöjet att presentera Stefan Gustafsson på plats - varmt välkommen till klubben när du börjar på riktigt den 4 juni. Jag vill samtidigt lyfta fram det fantastiska arbete som Johanna och all vår personal gör i dag - det är både en ära och ett nöje att få jobba i klubbverksamheten!

Vi upplever att det var bra frågor och diskussioner på årsmötet och vi fick med oss en del bra tips och synpunkter att jobba med.

Vi hade efter årsmötet dels Bolagsstämma i Varberg Golf AB och dels ett Konstituerande styrelsemöte där vi hade en inledande diskussion om hur vi skall bedriva arbetet under det kommande året.

Vi kommer att ha nästa styrelsemöte den 9 april och huvudfrågan då blir att diskutera hur vi skall fördela ansvar och roller i styrelsen för att på bästa sätt stötta ledningen i klubben att bedriva det dagliga arbetet på ett bra sätt. Vi återkommer med mer information i den frågan. Vill du läsa mer om styrelsearbetet generellt så kan du följa det i protokollen som läggs ut rutinmässigt inom en vecka på hemsidan under Medlemssidor.

Även om vädret är besvärligt så har faktiskt säsongen dragit i gång. Jag talade med Peter häromdagen som berättade att Frank har utprovningar och lektioner bokade och Janne är i gång med seriespelslagen. Och missa inte att även John och juniorträningen har startat upp på allvar - se separat utskick där vi bjuder in till öppen och gratis träning några dagar under påsken.

Peter berättade också att man köper 15 000 nya rangebollar varje år (!!) och han hade begärt snabbleverans för det går inte att plocka bollar på rangen ännu så man fyller på med nya bollar eftersom i stället.

Nu håller vi alla tummarna i styrelsen för att solen skall dyka upp på allvar och tina upp både banor och känslor inför den kommande säsongen!

Må så gott så ses vi på klubben!

Harald Edén