TÄVLINGAR I MAJ

Tävlingar i maj

Nu är tävlingssäsongen igång och under månaden har vi trevliga tävlingar på både Västra & Östra banan. Nedan har vi samlat månadens samtliga tävlingar som ligger uppe på mingolf.se och väntar på just din anmälan!

Olka Resor - Greensome
Två genertioner, det ska skilja 20 år mellan spelarna. Man behöver inte vara släkt med varandra. I laget kan det ingå en spelare med klubbhandicap och spelar då på handicap 36,0.
Kanonstart 09:30 Västra
Startavgift 150kr per person.

Future Mästerskapen - Scramble
Fyrmanna scramble där 1st golfare med officiellt handicap bildar lag med ytterligare tre icke golfande vänner.
Tävlingen spelas över 9 hål med exklusivt pris till vinnande lag - medlemskap i Varbergs Gk.
I laget ska det ingå en spelare med officiellt handicap.
Löpande start 13:00 Östra
Startavgift 400 kr/lag.

Ett slag för Cancerfonden - Fyrboll Bästboll 18 hål + 9 hål singel
Tävlingen börjar med gemesnsam fyrboll bästboll där man spelar lagvis, efter lunch och avslutad runda spelar varje spelare enskilt 9 håls boängboggy.
Kanonstart 09.00 Östra
Startavgift 150kr per person.

För greenfee spelare tillkommer tävlingsgreenfee, följ länken för aktuell Tävlingsgreenfee