TÄVLINGSINFORMATION AUGUSTI/SEPTEMBER

TÄVLINGSINFO AUGUSTI/SEPTEMBER

Vi har under juli genomfört tävlingsveckan som var fullbokad alla dagar vilket var mycket positivt. Vi genomförde med annorlunda förutsättningar i år och det fungerade bra även om situationen är speciell. En eloge till alla deltagare som ställde upp med gott humör och tävlade.

Vi har en löpande uppföljning med HGDF & SGF (Golfförbundet lokalt resp. på riksnivå) för att hålla oss uppdaterade på vad som gäller. GIT har trilskats i sommar – och gör så fortfarande i vissa delar – sannolikt beroende på överbelastning. Några av planerade tävlingar har varit dolda men finns nu tillgängliga för anmälan. Häng på – sannolikheten för att det blir fullt verkar mycket hög.

Vi följer det regelverk vi satt upp för Corona med bl.a. löpande start och prisutdelning dagen efter i receptionen.

COOP-GOLFEN                   15 augusti på Västra

Populär tremanna Scramble-Ramble som alltid varit mycket uppskattad och tidigt fullbokad. Traditionellt spelar vi denna i juni men Corona har gjort att vi lagt in den i augusti i år. Sätt i hop ett lag - minst en skall vara medlem i Varbergs GK.

GOLFHÄFTET TROPHY        16 augusti på Västra

Vi genomför två Golfhäftet Trophy i år. Östra klarades av som greensome under tävlingsveckan och nu är det dags att genomföra på Västra. Golfhäftet har lovat att försöka variera prisbordet så häng på och var med och tävla igen!

KLUBBTÄVLINGAR

Dam- & Herrgolf i olika varianter samt Juniortävlingar arrangeras löpande. Gå in i GIT och kolla vad som intresserar och anmäl dig.

TÄVLINGARNA ÄR ÖPPNA I GIT

VÄLKOMMEN ATT ANMÄLA DIG!

KM                                      29-30 augusti

Vi planerar för Herr & Dam sam Åldersklasser inklusive Juniorer. Vi har en del frågor kvar att lösa. Tävlingen är fortfarande dold i GIT.

KM FOURSOME                  19 september

36 hål samma dag på Östra & Västra. Även denna är på planeringsstadiet - vi har även här en del frågor kvar att lösa. Tävlingen är fortfarande dold i GIT.

ÅLDERSSERIESPEL & DM

Detta hanteras av HGDF. Allt seriespel är inställt men DM kommer att genomföras även för de äldre åldersgrupperna. H50 & D70 spelas hos oss. Här gäller att du går in på Min Golf och letar upp din åldersklass och anmäler dig.

FÖRETAGSGOLF

Situationen i år gör att detta moment lite fått vila. Eson Pac - som bl.a. hjälper oss med scorekort - är inplanerade den 21 augusti

GOLFHÄFTET MASTERS     6-7 augusti på Västra

Vi får fint besök av dameliten nästa vecka i form av Nordic Golf Tour som arrangeras och drivs av SGF. Inspel på onsdag, 36 hål på torsdag och 18 hål på fredag. Klubben belönas med god uppmärksamhet och dessutom med ett generöst marknadsföringspaket för de kommande två åren.

Ha en fortsatt go golfsommar

Vi ses på klubben

Peter & Harald