VÄLKOMMEN STEFAN

Träffa Stefan Gustafsson som skall leda Varbergs GK framåt!

Vi har jobbat med rekryteringen sedan budgetmötet i november och träffade inledningsvis nio kandidater som ledde fram till att vi jobbat djupare med tre slutkandidater. Dessa tre har dels gjort djupintervju och ledarskapstest hos en extern rekryteringsfirma och dels träffat en förstärkt styrelsegrupp resp. en personalgrupp.

Vi är glada att kunna presentera Stefan för er i dag. Stefan börjar hos oss måndag den 4 juni som Verksamhetschef vilket innebär det övergripande ansvaret att leda och utveckla verksamheten i linje med vårt strategidokument Road Map.

Stefan är 39 år och har en gedigen bakgrund i golfvärlden med såväl tränarutbildning som klubbchefsutbildning. Stefan har jobbat med det mesta inom en golfklubb från juniortäning till såväl butiksansvarig som administration. Stefan drev Golfsvingen som VD & Head-Pro i sex år och kommer närmast från en anställning hos AKI Golf Travel med ansvar för försäljning & IT.

Stefan kommer att vara med på årsmötet den 22 mars - kom och träffa honom då!

Vi önskar Stefan Välkommen till oss!