VÄLKOMMEN TILL JUNIORTRÄNING MED JOHN BENGTSSON PÅ VARBERGS GOLFKLUBB 2018

Nu är vi inne i mitten av februari och vi längtar tills säsongen sätter igång. Med en verksamhet som vi vill satsa på jobbar vi hårt för att bemöta allas önskemål och skapa förutsättningar för en ännu bättre barn- och ungdomsverksamhet på vår klubb. I ett steg i vår satsning hälsar vi vår nya juniortränare, John Bengtsson, välkommen till klubben. John bor i Falkenberg och kommer närmast från Vinbergs GK där han har varit juniortränare i tre säsonger och Falkenbergs GK där han har varit juniortränare i en säsong. Nytt för i år är att vi kommer att börja med träning även på helger, då detta har varit ett önskemål. Då John kommer att vara heltidsanställd under säsongen kommer han att finnas tillgänglig på klubben även utanför träning, vilket vi tror kommer stärka bandet ytterligare mellan junior och tränare.

Det är nu dags att anmäla sitt intresse för juniorträning inför säsongen 2018. Vi kommer att arrangera grupper i alla olika nivåer samt åldrar upp till 21 år. Sista anmälningsdag är 9/3.

Skicka följande information till junior@varbergsgk.se för anmälan.

Namn, personnummer, golf-id om du har, hcp om du har, namn förälder, mobilnummer, epost, och fullständig adress. Skriv gärna ifall du har någon kompis/kompisar som du gärna vill träna med samt vilken träningsdag som passar bäst av måndag, onsdag, torsdag eller söndag. Har barnen andra träningar under veckan, gör oss gärna medvetna om det så kan vi ha den informationen till hands när vi gör våra grupper. Vid ansökan om Lokalt Aktivitetsstöd måste Varbergs Golfklubb uppge juniorens personnummer. Genom att anmäla junioren till juniorträningen godkänner du att personnumret registreras i idrott online och vidarelämnas till Varbergs kommun samt Riksidrottsförbundet.

Har du några som helst frågor eller funderingar, kontakta John på telefon 0768-481134 eller via mail på junior@varbergsgk.se.

Nu laddar vi för sportlov och under lovet ser vi gärna att många juniorer hittar till övningshallen på Västra nu på söndag den 18/2 mellan 14-16 och nästa söndag den 25/2 mellan 14-16. Då kommer John att vara där. Passa på och kom ut och träffa honom, ta med barnen/barnbarnen, kom i gång med golfsvingen, testa på golf för första gången och få svar på eventuella frågor angående årets juniorträning. Dessa två träffar är för alla, så har du ett syskon eller en kompis som vill börja, ta med dem!

För att göra vår juniorträning ännu bättre och kunna utöka antalet juniorer så behöver vi även ideella föräldrakrafter som i de flesta andra föreningar. John kommer att ihop med Johanna och Kent från styrelsen jobba med planeringen och organisationen av vår juniorverksamhet och vi ser det som en viktigt del att även få in ett föräldraperspektiv där vi kan få kontinuerlig feedback och där vi kan utvärdera verksamheten för att bli ännu bättre. Kom ihåg att inga förkunskaper krävs. Det enda som behövs är att du tycker golf är roligt och du tycker det är viktigt att juniorerna är verksamma på klubben. Ju fler vi är, ju mindre arbetsbörda blir det på varje individ! Vi är tacksamma för alla som kan och vill hjälpa till. Om du är intresserad kontakta John Bengtsson på junior@varbergsgk.se

Välkommen in med din träningsanmälan!

Klicka gärna på dokumentet nedan för att läsa Johns presentation om sig själv.

Med vänlig hälsning,

Varbergs Golfklubb