VARBERGS FÖRETAGSMÄSTERSKAP 2019

Fredagen den 27 september är det äntligen dags för – Varbergs Företagsmästerskap. Detta är en unik tävling och första i sitt slag. Här samlar vi kommunens företag för att göra upp om kampen och den åtråvärda titeln – Varbergs bästa Golfföretag! Spelformen är 4-manna scramble med kanonstart vid lunch med aktiviteter både under och efter rundan. Att det kommer bli en oförglömlig golfupplevelse långt utöver det vanliga är vi säkra på – frågan är om ni tillhör det vinnande laget som får ta del av det exklusiva prisbordet?

Se till och Anmäla ditt lag redan idag! 

Årets upplaga kommer att spelas fredagen den 27 september på Varbergs Östra och vi jobbar för fullt med förbredelser för att upprepa 2018 års succé - Vi hoppas att ni är laddade till tänderna och formen är fin! Vi har ett Maxantal på 18 lag till upplevelsetävlingen Varbergs Företagsmästerskap - Försäkra er medverkan genom att Anmäla ert lag redan nu! Först till kvarn… 

Preliminärt tidsschema, Fredag 27 september 
11:30 Träning & Uppvärmning 
12:30 Info
13:00 Kanonstart
17:30 Signering av scorekort
18:30 Mat, prisutdelning & klackarna i taket 

För mer information och anmälan vänligen kontakta Stefan på verksamhetschef@varbergsgk.se eller 0340-480 383. Vart förstapristagarna av Varbergs Företagsmästerskap 2019 åker är ännu hemligt men försäkra Dig om Din chans redan nu genom att anmäla Ditt lag redan idag!

Väl mött den 27 september

Kommentarer

Våra partners