VARBERGS FÖRETAGSMÄSTERSKAP

Vilken dag det blev tillslut – dagen som började med hällregn och en golfbana som låg mer eller mindre under vatten… efter uppvärmning ledd av Po Dahlman på rangen och Välkomstskål i restaurangen började himlen lätta upp och lagom till start låg banan redo för oss!

Med aktiviteter och extra tävlingar utmed banan kämpade lagen i goda vänners lag och med ett exklusivt prisbord där sammanlagda prissumman översteg 40 000kr lyckades alla lagen kamma hem fina priser:)

Vinnarlaget öppnade tävlingen med dunder och brak med två raka eagles (!) och fortsatte sitt fina spel och fick tillslut signera scorekortet med finfina 54,9 slag. För andra året i rad stod lag Interactive Security Ab som segrare, laget består av Ville Schottenius, Magnus Andersson, Kristofer Strandvi och Per Ericson - Stort Grattis!

Vinnarpriset är en Weekend till magiska Pärnu Bay Golf Links i Estland, golfbanan som varit berömd och omtalad sedan sin öppningsdag. Med boende på anläggningens Hotell Estonia Resort**** under tre nätter inkl. frukost och fyra dagars fantastisk golf är det lätt att trivas. Banan som är en riktig Linksbana erbjuder spel mellan 4 500m – 6 200m och väl inne i klubbhuset njuter du av både god mat och fantastisk 360* utsikt över golfbanan.

Utöver detta fanns exklusiva tavlor från Konstlagret,trevliga golfpkt från Mosslanda Pub & Herrljunga Gk och Isabergs Gk. Med bara några få slags skillnad från andra till sjätte plats var det jämnt in i det sista bland lagen, för att se hela resultatlistan klicka här.

Tack alla deltagare, funktionärer och personal som gjorde andra upplagan av Varbergs FöretagsMästerskap till en lyckad dag, och tack Johan som så vanligt bjöd på utsökt mat och dessert.

Stort tack till alla deltagare och företag som var med och förgyllde dagen;

• Coop Varberg
  • 4-Sign
  • Zuero AB
  • Ringhals
  • Pwc
  • Interactive Security AB

För er som önskar åka med på en oförglömlig golfresa till Estland och Pärnu Bay i april finns nu möjligheten, resan går att köpa både med och utan flyg, men självklart roligt att försöka få så många som möjligt att välja samma flight för gemensam transfer. Pris för golfweekend till Pärnu By Golf Links exkl. flyg är 7 650kr.

Passa på att unna dig en trevlig och lärorik säsongsupptakt. Först till kvarn gäller…
Mer info om golfresan hittar du i bifogad pdf-fil.