VARBERGSVECKAN

Varbergsveckan är över för det här året!
Med sju magiska dagar och närmare 830 deltagare har det varit en vecka med golf, glädje och gemenskap. Stort tack till alla deltagare, sponsorer, personal och tävlingsfunktionärer!

Nedan finner ni Varbergsveckans tävlingar och resultat

TÄVLINGAR
Söndag 7 Juli | Sparbanksslaget - ÖSTRA
Fyrboll Bästboll. Poängbogey, parspel - Vinnare A-klassen: Inge Andersson & Carina Swedenborg 48p. Vinnare B-klassen: Sigge Störegård & Göran Johansson 47p.

Måndag 8 Juli | Golfstore Cup - VÄSTRA
Slagtävling (A-klass) och Slaggolf (B-klass), singeltävling - Vinnare A- klassen: Thomas Nordberg 67 slag. Vinnare B-klassen:Fanny Winberg 69 slag. Vinnare C-klassen: Olle Fogleström 69 slag.

Tisdag 9 Juli | Konstslaget - ÖSTRA
2Manna Scrambel Slaggolf, parspel - Vinnare A-klassen: Pär Antonsson & Jonas Bengtsson 59 slag. Vinnare B-klassen Peter Engström & Katharina Fagenheim 60 slag.

Onsdag 10 juli | Järnslaget - ÖSTRA
Slaggolf, singeltävling - Vinnare A-klassen: Tomas Westerling 69slag. Vinnare B-klassen: Göran Johansson 71 slag. Vinnare Dam-klassen: Fanny Winberg 67 slag.

Torsdag 11 juli | Golfresan on tour - VÄSTRA
Greensome Poängbogey, parspel - Vinnare: Jonas & Hugo Winberg 43p.

Fredag 12 juli | Electrolux Home Cup - VÄSTRA
Slaggolf, singeltävling - Vinnare A-klassen: Jörgen Mårtensson 69slag. Vinnare B-klassen: Gert Larsson 70slag. Vinnare C-klassen: Henrik Lindholm 66 slag.

Lördag 13 juli | Bilhallen i Varberg  - ÖSTRA
Mixed Greensome Poängbogey, parspel - Vinnare A-klassen: Rose-Marie Brink & Olle Fogelström 42p. Vinnare B-klassen: Jan-Erik & Mona Eliasson 42p.

VARBERGSVECKAN

Veckan var lyckad med 833 deltagare och vi avslutade vår golfvecka med Grillfezt på Östra med aktiviteter på kvällen och pristutdelning för Electrolux Cup & Bilhallen i Varberg!
Ett sjuttiotal deltagare bidrog till en trevlig eftermiddag/kväll tillsammans lördagen den 13 juli. Det som är extra roligt är juniorernas engagemang i avslutningen med olika tävlingsmoment som samlade in över 3 000 kr som går till juniorernas höstresa till Vinbergs GK. Tusen tack, för allas bidrag!

Under veckans gång hade vi Range Bingo och vinnare av presentkort till Lydinge Resort med övernattning är:

• Marcus Mårtensson
  • Robin Gustavsson
  • Bengt Antonsson
  • Eva-Lotta Petersson

Stort Grattis till alla vinnare under veckan och Tack till alla deltagare för i år!
Varmt Välkomna tillbaka till oss igen!