VARBERGSVECKAN 15 - 21 JULI 2018

Nu är Varbergsveckan över för denna gången och vilken fantastisk vecka vi har haft. 864 deltagare har kämpat hårt ute på våra två banor med strålande resultat.

864 deltagare har kämpat hårt ute på våra två banor. Ett stor tack till alla våra domare och tävlingsledare som hjälpt till under tävlingarna. Det är långa dagar och klubben är så tacksam över att få några extra händer när det behövs som mest.

Vi vill rikta ett stort tack till alla våra sponsorer. Tack vare er har vi en otroligt populär tävlingsvecka med fantastiska prisbord. Stort tack till:

• VARBERGS SPARBANK
  • GOLFSTORE
  • KONSTLAGRET I VARBERG
  • SKENE JÄRN
  • GOLFRESAN ON TOUR
  • ELECTOLUX HOME I VARBERG
  • VICTORINS GULD

Vi vill också tacka all personal på klubben, både ute på banan och i receptionerna. Banarbetarna har jobbat hårt i denna torka för att ge alla deltagarna en fin golfupplevelse där ute. Vi fortsätter att hitta alternativa lösningar till mer vatten på Västra och hoppas att vi snart får lite hjälp ovanifrån.

Resultat från samtliga tävlingar hittar ni på golf.se.

Till sist ett stort tack till alla er som deltagit i årets tävlingsvecka. Vi önskar er alla en fortsatt fin sommar med förhoppningsvis mycket golf!