VÅRSTÄDNING & ÖPPNINGSINFORMATION

VÄSTRA BANAN

Vi kommer att vårstäda på Västra banan nu på lördag den 7 april. Vi samlas klockan 09:00 vid klubbhuset. Vi städar fram till 12:30 för att sedan äta lunch ihop. Klockan 14:00 startar vår scrambletävling på ordinariegreener för alla de som städat. Anmälan till tävlingen görs i samband med registreringen på morgonen. OBS! Notera att Västra banan endast är öppen på lördagen för tävlande städare.

På söndag den 8 april kommer vi äntligen att öppna Västra banan för alla med ordinarie greener. Det kommer att vara golfbilsförbud och vi återkommer med information när det har torkat upp så mycket att det är ok att köra med golfbilar igen.

Kiosken på Västra banan öppnar från och med den 8 april.

Kansliet på Västra banan har från och med 8 april öppet mån-sön 7:30–15:30.

ÖSTRA BANAN

Östra banan är från och med idag torsdag 5 april helt stängd på grund av kärllossning. Mer information kommer även här att ges i nästa vecka.

Vi vårstädar på Östra nästa lördag den 14 april. Vi träffas klockan 09:00 vid maskinhallen med förhoppningsvis samma upplägg som på Västra.

Nu ser vi fram emot en riktigt härlig golfsäsong!

Med vänlig hälsning,

Johanna