VI SÖKER EN KOCK À LA CARTE

Vi söker ett komplement till Kennet så att vi får njuta av Kennets goda mat alla dagar hela sommaren. Vi ber dig som medlem gå in på Facebook och dela så att vi får fart på spridningen och ökar våra möjligheter att hitta rätt person för jobbet.

Varbergs Golfklubb är en medlemsklubb som funnits i över 40 år. Vi har i dag två golfbanor – en i Grimeton och en i Björkäng – med varierande karaktär. Vi är i dag tio helårsanställda och ca 15 säsongsanställda.

Kocktjänsten är placerad på vår Västra anläggning som är nyrenoverad och utbyggd och fr.o.m. i år drivs av klubben. Vi erbjuder i dag Dagens Lunch med kvalitet och kommer under högsäsong att servera även à la Carte med längre öppettider.

Vi erbjuder en säsongsanställning på heltid med tillträde snarast. För rätt person finns möjlighet till förlängning.

• Vi söker dig som är kock i dag med några års arbetslivserfarenhet och erfarenhet av köksarbete i restaurang. Vi ser gärna att du har kockutbildning eller liknande.
  • Du gillar matlagning på rätt nivå och vill överträffa kundens förväntan varje gång.
  • Som person är du glad, positiv, serviceinriktad och gillar ordning och reda. Det är ett plus om du spelar golf men inget krav.
  • Lön enligt överenskommelse.
  • Rekrytering sker löpande

Är du intresserad?