VI VILL HA DIG I VÅRT TEAM!

Inför säsongen 2019 söker vi ny medarbetare till vårt team för att utvecklas och möta framtidens behov.

Varbergs Golfklubb är en trivsam golfklubb belägen på en av landets populäraste turistorter och erbjuder två 18-hålsbanor, boende på banorna, goda träningsmöjligheter samt välsorterad golfshop och restaurang. Vi är klubben där medlemmar och gäster erbjuds en trevlig upplevelse, spännande golfutmaning och ett gästvänligt bemötande. Med våra drygt 2200 medlemmar erbjuder vi spel på två av de bästa banorna i regionen, med helt skilda karaktärer och vi vänder oss till alla kategorier golfare. Östra banan är en vacker skogs-och parkbana vid den trolska Grimsjön. Utmaningen här är små ondulerade greener och på sina ställen smalt från tee. Västra banan har istället som signum stora greener och finns i en natur med hedkaraktär. När det blåser på Västra banan blir det en riktig utmaning att hålla ihop spelet och komma in med ett gott resultat.

Juniortränare Vi satsar framåt och vill möta framtidens behov då vi märker ökad efterfrågan på golfspelet. Vi eftersträvar en breddad juniorverksamhet där alla ges möjlighet att utvecklas till duktiga golfspelare både nationellt och internationellt. Till säsongen 2019 söker vi en golftränare, där vi vill bli det självklara valet för traktens golfare och juniorer samt en god plattform för utveckling. Vi söker dig som älskar golf och vill jobba med att utveckla vår juniorverksamhet samt nya golfare. Att du har tillgång till bil och möjlighet att arbeta kvällstid och helger är en förutsättning. Tjänsten beräknas starta i början (feb/mars) av 2019 som en säsongsanställning om minst 8 månader med en ambition som på sikt innebär en tillsvidaretjänst. Vi tror att du påbörjat eller iallafall har som mål att genomgå PGA s Grundtränarutbildning och förutsätter att du värdesätter kontinuerlig utveckling inom yrket.

Vill du bli en av oss och tycker att ovan tjänst låter intressant ber vi dig skicka ansökan med CV, personligt brev och löneanspråk till oss senast den 23 december. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varbergs Golfklubb arbetar aktivt med mångfald och ser gärna sökande med olika bakgrund. Har du frågor eller funderingar vänligen kontakta verksamhetschef Stefan Gustafsson på 0703-92 32 52 eller via verksamhetschef@varbergsk.se Vi ser framemot din ansökan.