AKTUELLT

Här finns korta notiser med aktuell information i kronologisk ordning - nyast överst. Klicka på bilderna så får du en förstoring.

Håkan Norberg och Peter Jande segrare i matchcuperna . //2020-09-24

Matchcupen på Västra banan vanns av Håkan Norberg. Håkan besegrade Lennart Jonsson i finalen med 5/3. Tredje pris vanns av Hans Thomasson och Gert Larsson.

På Östra banan vanns cupen av Peter Jande som i finalen besegrade Holger Johansson med 5/4. Tredje pris i denna cup vanns av Åge Sintorn och Håkan Nilsson.

Rättighet att bära Gröna kavajen tillfaller i år Kenneth Engström som segrade i tävlingen på fina 66 slag. Kenneth vann före titelförsvararen Ulf Borgman och Karl-Göran Petersson

Återstart herrveteraner juli 2010

Äntligen är vi igång igen

Stort intresse vid vår återstart- Vid första tävlingen 1 juli  var vi 84 deltagare och 8 juli var vi 87 deltagare.

1 juli segrarde i A-klassen Kjell Carlberg  65 slag före Håkan Klint 67 och Lars-Åke Johansson 68. i B-klassen segrade Allan Carlsson på 70 slag före Lars-Erik Axelsson 70 och Göran Linjer 71 slag

8 juli sgrade i A-klassen Roland Johansson 65 slag före Karl.Gunnar Carlsson 69 och Morgan Karlsson 71 slag. I B-klassen segrade Bengt Andersson på 67 slag före Kaj Skoog 72 och Lars G Ekström 73 slag

Redigerat tävlingsprogram finns nu också upplagt under den passande rubriken "Tävlingsprogram" på våra sidor

Höstavslutning herrveteranerna 2019

Höstavslutning golfveteraner herrar Varbergs GK

Onsdag 16 okt hölls höstavslutning för Varberg GK´s herrveteraner. På förmiddagen spelades 9 hål med tre klubbor + putter. Därefter lunch och medlemsmöte för veterankommitten.

I tävlingen med 60 deltagare segrade i A-klassen Håkan Nilsson på 20 poäng följd av Folke Olsson 18 och Jan-Åke Weddig 18. I B-klassen segrade Bertil Steen 19 före Peter Jande 17 och Björn Jonasson 16.

Håkan Nilsson och Bertil Steen

Från dagens möte kan noteras att:

- Arne kvarstår som ordförande även nästa år
- Nalle och Anders omvaldes till veterankommittén. Övriga kvarstår
- Stellan Nyberg, Roland Lennartsson, Björn Jonasson och Lars Henrell valdes som nya tävlingsledare.
Bengt Liedberg slutar. Nalle fortsätter som tävlingsansvarig.
- L-G Johansson invaldes i Valberedningen. Göran Johansson och Bo-Göran Gustavsson fortsätter med Bo-Göran som sammankallande. Leif Dahlöf slutar.
- Svante fortsätter som ansvarig för våra banarbeten
- Arne och Anders blir våra representanter i Hallands gentlemän
- Vi fortsätter med parallell 9-hålstävling på våra onsdagar när det passar. Nästa år provar vi också på västra banan.

På kvällen hade vi en trevlig middag i klubbhuset på västra banan. Vid middagen firades bl.a
- Vinnarna i onsdagstourens A-klass Göran Johansson och B-klass Curt Persson.
- Segrarna i match cup Västra banan Gert Larsson och Östra banan Karl-Ewert Lidman.
- Göran J utses till Årets Golfare för sin seger i Onsdagstourens A-klass och tredje platsen i matchspel Östra 46
- Holger J firades för HIO på Östra banan hål 14 2/10.

Tyvärr kan vi inte visa några foton, förutom csegrare i matchcuper, från kvällen då fotografen vid redigering lyckats radera dessa

Information 2010-10-13

Matchspelen är avgjorda!

Karl-Ewert Lidman betvingade Nalle Cronborn på Östra med 4/2. Tidigare vann Gert Larsson finalen på Västra mot Håkan Norberg med 2/1

Onsdagstouren är färdigspelad

Nu är onsdagstouren färdigspelad. I A-klassen vann inte oväntat Göran Johansson, numera kallad linjalen, med 122 poäng före Christer Jansson 116 p. Delad blev Lars-Åke J och Reine F bara en poäng efter Christer.

I B-klassen segrade Curt Persson som är tillbaka i toppen efter efter ett års frånvaro. Han hade 98 poäng, följd av Göran Linjer på 89 och J-O Rynvik med 83 poäng.

Prisutdelning sker som vanligt vid avslutningen på onsdag 16/10.

Våravslutning med tävling om den gröna kavajen

Våravslutningen var på Västra banan där vi också tävlade om den gröna kavajen. Ulf Borgman segrade på imponerande 77 brutto och 68 netto. Tvåa var Reine Fernhede och trea Roland Johansson båda på 71 slag netto.

På bilden 2019 års segrare Ulf Borgman tillsammans med 2018 års segrare Håkan Lindström

Säsongstart vetraner herrar 2019-04-10

Säsongstarten genomfördes i kallt väder med 85 startande herrar. På grund av vinterkylan försköts starten till 10:30. Före rundan hölls ett möte med information om säsongen och de förändringar som har skett tex regeländringar.

Kent Turesson informerade också om en ombyggnad som klubben ska ta ställning till vid ett extra årsmöte 25 april på västra banan.

I tävlingen som för dagen var 9-hål segrade i A-klassen Jan-Åke Weddig och i B-klassen Björn Jonasson.

Dagen avslutades med en utmärkt lunch som våra nya krögare levererade.

Tack alla för en bra start på säsongen.