Varbergs GK:s Herrveteraner

2020-05-13

Matchspel 2020

Klubbens herrar födda 1960 eller tidigare.

Klassindelning

Två klasser; Västra 57 respektive Östra 46.

Det är tillåtet att ställa upp i båda klasserna.

Plats

Västra tee 57 respektive Östra tee 46. OBS att dessa teen också gäller herrar 75+!

Spelplaner

Har distribuerats till deltagarna samt återfinnas på Herrveteranernas hemsida där också resultaten publiceras med (o)jämna mellanrum.

Startavgift

och betalning

50 kr som betalas före första start. Betalning i båda klasserna sker till Arne Jensen via Swish eller på annat sätt (angående Arnes telefonnummer, se nedan).

Betalning ska absolut inte ske till klubbens kansli varken på Östra eller Västra banan! Vid problem med betalning vg kontakta Arne Jensen.

Tider

Första omgången (kvalet) ska vara färdigspelad senast 12/6. Finalerna ska vara spelade senast 25/9. Deltider framgår av respektive spelplan.

Tidsbokning

Den spelare som står överst i spelplanen kontaktar sin motståndare och bokar speltid efter överenskommelse.

Rapportering

Segraren rapporterar omgående matchresultatet omgående till Arne Jensen (Östra) eller Anders Nilsson (Västra) på epost eller telefon, se nedan.

Priserna utgörs av presentkort som kan lösas in i shopen.

Spelarens handicap får vara maximalt 54,0

Matcherna spelas enligt gällande regler för matchspel. Vid lika resultat efter 18 hål fortsätter matchen på hål 1 och så vidare tills ett avgörande nås.

Spelare med särskilda skäl kan komma överens om senareläggning av match i maximalt 7 dagar. Detta måste meddelas till tävlingsledningen. Om match inte är färdigspelad enligt ovan beslutar tävlingsledningen om och i så fall när matchen ska spelas. Alternativt beslutar tävlingsledningen om matchens utfall.

Se vidare Golfklubbens hemsida under Medlem/Kommittéer/Veteraner Herrar/Tävlingar/Matchspelet för ytterligare information om tävlingen.

Tävlingsledare

Arne Jensen, epost arne.jensen@ciaoip.se eller telefon 0709-67 71 55