D 60

Välkomna till 2020 års ålderseriespel för lag D60

Vi hoppas på fortsatta framgångar i D60, där våra två lag båda kom på andra plats i sina respektive serier.

Varbergs GK kommer även i år att ha två D60-lag i seriespel. Det blir totalt 11 lag i två divisioner.  Varberg 1 spelar i div 1 medan Varberg 2 spelar i div 2.

Ett lag består av 6 spelare per speltillfälle varav de fyra bästa räknas till laget. I Fyrboll och Foursome räknas 2 lag per klubb.

CORONA

Coronavisruset har även påverkat seriespelet i Halland och beslut har tagits om att ställa in hela vårsäsongen. Hur höstsäsongen kommer att se ut är för tidigt att spå om, men vi återkommer så fort det finns något att informera om.

Normalt kan man för att se spelplatser, resultat mm klicka på länken HGDF D60. Den är dock inte uppdaterad för nörvarande.

När spelet kommer igång så kommer resultaten att presenteras under fliken "Resultat" samt på Hallands Golfförbunds hemsida under Tävling/D60 (använd länken ovan).

Lagledare

Annika Bergquist annika.bergquist@gmail.com 0723-166198