H 70

Välkomna till 2016 års seriespel i H 70.

Åldersklassen H 70 är ny för säsongen 2016 och omfattar 2 divisioner. Varbergs GK deltar med ett lag i denna åldersklass. Laget spelar i div. I.  I första divisionen deltar 8 lag och i andra deltar 7 lag. Lag och spelplatser hittar du under fliken "Lag och spelplatser".

I båda divisionerna spelas 7 omgångar. 6 omgångar singelspel och en omgång foursome. I varje lag ingår 6 spelare. I singelspelet räknas de 4 bästa scorerna av 6 och i foursome räknas de 2 bästa av 3 scorer.

Spelformen är slagtävling/scratch.

Inför varje serieomgång anordnas en kvaltävling. Inbjudan till kvalspel skickas ut en dryg vecka före kvaltävlingen. Dagar för kvalspel framgår av spelschema. Du som vill försöka ta en plats i laget anmäler dig till kvalspelet.