H 75

Almmänna Betämmelser H75 2018

Varje klubb får anmäla sex spelare till varje serieomgång. Totalt under 2018 kommer sju omgångar á 18 hål att spelas. Vid omgångarna för singelspel räknas de fyra av sex bästa scorer. Vid omgången för fyrboll räknas de två av tre bästa scorerna. Omgång fyra spelas som fyrboll och övriga omgångar är singelspel. Alla omgångar spelas från röd tee eller motsvarande.

Omgång 6 av seriespelet är också DM, vilket gör att alla spelare från distriktet som inte är med i serieomgången inbjuds till att spela om att bli Distriktsmästare. Omgången spelas med 18 hål singel med sex spelare från varje klubb, vilket är DM.

Starttiderna är måndag/tisdag/onsdag/torsdag från kl.09.00. Arrangerande klubb utför lottning och publicerar en startlista med enbart klubbnamnen, ex. Holm1, Holm2, Holm 3 osv. senast två (2) veckor före speldatum. Lagkaptenerna anmäler deltagarna med namn och Golf-ID till arrangerande klubb senast 2 dagar före spel.