LAGUTTAGNING

Laget skall bestå av sex spelare. Uttagning sker genom kvalificeringstävling, antingen på Varbergs Västra eller Östra bana, som regel torsdagen veckan före seriespelet, se spelschema. Laganmälan skall skickas till arrangerande klubb senast två dagar före tävlingen. Vid säsongpremiären spelas om 5 platser samt att lagledningen har ett wild card att dela ut. Fortsättningsvis är de 2 bästa spelarna från föregående serieomgång och de 3 bästa i kvalet uttagna, och 1 wild card. Inför varje kvalomgång kommer ett utskick att göras där Du kan anmäla dig till kvalet. H 75 och H 70 kommer i år att ha gemensamma kvaltävlingar. H 75 spelar från tee 46/44, H 70 från tee 57/55. Den som vill kvalificera sig till seriespel i såväl H 75 som H 70 måste spela från tee 57/55. För den som spelar från tee 57/55 och vill spela i H 75 görs en omräkning av resultatet i slopen.