LAGUTTAGNING

H 75 2018

LAGUTTAGNING

I år har vi två lag i H 75 ett lag i div 1 och ett lag i div 2.
Lagen skall bestå av sex spelare. Uttagning sker genom kvalificeringstävling, antingen på Varbergs Västra eller Östra bana, som regel måndagen veckan före seriespelet, se spelschema. Laganmälan skall skickas in till arrangerande klubb senast 2 dagar före tävlingen.

Vid säsongspremiären spelas det om 5 platser i respektive lag samt att lagledningen har ett Wildcard att dela ut. Fortsättningsvis är de 2 bästa spelarna från föregående serieomgång och de 3 bästa i kvalet uttagna, samt 1 wildcard. Detta gäller båda lagen.

Anmälan till kvaltävlingarna görs i GIT-systemet eller till klubbens kansli.

H 75 och H70 kommer att ha gemensamma kvaltävlingar.
H 75 spelar från tee 52/49, H 70 från tee 57/55.
Den som vill kvalificera sig för seriespel i såväl H 75 som H70 måste spela från tee 57/55. För den som spelar från tee 57/55 och vill spela i H 75 görs en omräkning av resultatet i slopen.

Anledningen till att vi i år spelar från tee 52 resp. 49 är den att tee 46 resp. 44 inte är godkända tees, och inte är slopade för tävlingsspel.

Rune Ewertsson
Lagkapten