HERRGOLF

Herrgolf Varbergs GK 2018

Herrgolf Varbergs GK

Herrgolfen startar på Östra banan den 25 april

Herrgolfen är öppen för alla killar/herrar över 18 år och spelas på onsdagar med förbokade tider mellan 16.00 - 17.00. Det går bra att spela herrgolfen även andra tider på onsdagen men varje spelomgång avslutas onsdag kväll.

Att spela Herrgolfen innebär att man betalar 60 kr före det att man slår ut. Den gemensamma potten fördelas mellan den aktuella rundan och finalen som spelas i höst. Är formen kass och man inte vill vara med i herrgolfen går det bra att vara med och spela utan avgift ändå.

Här kommer lite nyheter och information

I år spelar vi herrgolfen på både Östra och Västra Herrgolfen spelas i år på båda banorna och vi kommer att spela på Östra ojämna veckor och Västra jämna veckor. De förbokade tiderna är samma oavsett vecka och bana. Löpande information om detta finns på klubbens hemsida.

Så här bokar du din starttid för herrgolfen Tiderna mellan 16.00-17.00 är förbokade för herrgolfen.  Du bokar dem genom att ringa kansliet och uppge herrgolfen fram till kl. 12.00 på onsdagen sen släpps de fria.

Singelboll 17.00 Den förbokade bollen kl 17.00 är till för dig som inte orkar styra upp med andra utan bara vill spela.

Swish-nummer 0706590741 Spelavgiften är 60 kr skall swishas till Tomas Erlandsson som hanterar det ekonomiska  åt herrgolfen i år med.

Sommarfest på Västra Lördagen den 4:de augusti kommer vi att lägga in extra omgång av herrgolfen som avslutas med lite fest, boka in detta nu.

Final herrgolfen Plats och datum för finalen är inte bokat ännu men det blir runt månadsskiftet september/oktober. För att kvalificera sig till herrgolffinalen krävs det 8 spelade golfrundor varav minst 3 st. på antingen Östra eller Västra. Det kommer även gå att köpa in sig mer information om detta kommer senare som vanligt.

Herrgolfen kommer att ha ett tätare samarbete med klubben Vi kommer att använda klubbens olika kanaler för information och löpande resultatrapportering från herrgolfen.  Detta tror vi kommer öka medveten om vad Herrgolfen i Varbergs Golfklubb är och att fler förhoppningsvis vill vara med och spela. Övriga kontaktytor och kanaler för Herrgolfen är resultat via mail samt vår Facebook grupp Herrgolf Varbergs GK  https://www.facebook.com/groups/herrgolfen/

Eventuella frågor kontakta Martin Rydberg, Jonas Bengtsson, Calle Åkesson, Tomas Erlandsson eller Patrik Rydberg

På Varbergs Västra bana spelas Herrgolf hela veckan. Valfri startdag och partner gäller, men endast en runda per vecka.

Kostnad för Herrgolfstart Västra är 50 kr som betalas i golfshopen

på Västra banan.

(25 kr till rondpriser och 25 kr till finalspelet i höst)

Scorekort läggs efter rundan i shopens brevlåda på västra banan.

För att kvalificera sig till Herrgolffinal Västra krävs minst 8 rundor.

För mer info ring Hasse Johansson 0709-241711