HERRGOLF

Herrgolf Varbergs GK 2019

Herrgolfen Östra spelas 2019 endast på Östra banan
Herrgolfen är öppen för alla killar/herrar över 18 år och spelas på onsdagar med förbokade tider mellan 16.00 - 17.00. Det går bra att spela herrgolfen även andra tider på onsdagen men varje spelomgång avslutas onsdag kväll.

Att spela Herrgolfen innebär att man betalar 60 kr före det att man slår ut. Den gemensamma potten fördelas mellan den aktuella rundan och finalen som spelas i höst. Vi kommer även i år lägga in några del/månadsfinaler. Mer information om detta kommer de närmsta veckorna. Är formen kass och man inte vill vara med i herrgolfen går det bra att vara med och spela med kompisarna utan avgift ändå.

Så här bokar du din starttid för herrgolfen
Tiderna mellan 16.00-17.00 är förbokade för herrgolfen.  Du bokar dem genom att ringa kansliet och uppge herrgolfen fram till kl. 12.00 på onsdagen sen släpps de fria. Har du ingen bokad spelpartner eller din kompis lämnat återbud. Tveka inte att  bara att åka upp, Finns alltid någon boll som har plats för dig.

Swish-nummer 0706 590 741
Spelavgiften är 60 kr skall swishas till Tomas Erlandsson som hanterar det ekonomiska  åt herrgolfen i år med.

Efter avslutat spel
Lägg era scorekort i brevlådann vid nedre ingången mot parkeringen.

Resultat
Patrik R skickar ut resultaten till Herrgolfens E-post lista efter varje  avslutad omgång.

Sommarfest på Västra. Vi kommer att lägga in en extra omgång av herrgolfen som avslutas med lite fest. Datum och mer information kommer snart.

Final herrgolfen Plats och datum för finalen är inte bokat ännu men det blir runt månadsskiftet september/oktober. För att kvalificera sig till herrgolffinalen krävs det 8 spelade golfrundor varav minst 3 st. på antingen Östra eller Västra. Det kommer även gå att köpa in sig mer information om detta kommer senare som vanligt.

Herrgolfen kommer att ha ett tätare samarbete med klubben Vi kommer att använda klubbens olika kanaler för information och löpande resultatrapportering från herrgolfen.  Detta tror vi kommer öka medveten om vad Herrgolfen i Varbergs Golfklubb är och att fler förhoppningsvis vill vara med och spela. Övriga kontaktytor och kanaler för Herrgolfen är resultat via mail herrgolfengbg@gmail.com samt vår Facebook grupp Herrgolf Varbergs GK  https://www.facebook.com/groups/herrgolfen/

Eventuella frågor kontakta Martin Rydberg, Jonas Bengtsson, Tomas Erlandsson eller Patrik Rydberg

På Varbergs Västra bana spelas Herrgolf hela veckan. Valfri startdag och partner gäller, men endast en runda per vecka.

Kostnad för Herrgolfstart Västra är 50 kr som betalas i golfshopen

på Västra banan.

(25 kr till rondpriser och 25 kr till finalspelet i höst)

Scorekort läggs efter rundan i shopens brevlåda på västra banan.

För att kvalificera sig till Herrgolffinal Västra krävs minst 8 rundor.

För mer info ring Hasse Johansson 0709-241711