Herrgolf Östra

Herrgolfen för 2020 är igång och vi kör i princip alla onsdagar utom under Varbergs veckan.

Boka egna tider och välj egna parterns.  Markör måste finnas.

Fyll i era scorekort och glöm inte fylla i era GOLFID.

Lämna scorekort i brevlådan vid ingågnen på framsidan till höger.

Vi uppdaterar era hcp efter att vi registrerat alla scorer.

Följande regler kommer att tillämpas tills tävlingsförbudet hävts dvs fram till 30 Juni 2020, därefter är det tillåtet att tävla igen.

- Betalning skall ske innan start via Swish till 070-6590741. Har man inte betalt innan rundan och vinner så kommer ingen vinst att utbetalas.

- Alla priser utbetalas i samarbete med Golfstore shopen på västra som ett tillgodo saldo kopplat till ert Golf-ID.

- Resultaten kommer att sammanställas av oss.

- Alla scorekort skall läggas i brevlådan, ifyllt med resultat och signerat av markören (brevlådan till höger där nere) samt skriv ert Golf-ID på scorekortet.

- Tyvärr kommer vi inte kunna lägga upp herrgolfen i IT systemet och den kommer därför inte synas under tävlingar.

- Resultat/Sammanställning mail kommer skickas ut och vi kommer meddela resultat på vår facebook sida.

Då vi har väldigt högt deltagande kommer vi betala ut priser till A och B klass vid mer än 40 deltagare.

För att bättre kunna hantera klass indelningen kommer följande klassindelning att tillämpas.

A-klass 15 tilldelade slag och under

B-Klass 16 tilldelade slag och över.

Herrgolfarens totalsegrare kommer dock inte delas upp på A eller B klass.

Beakta rekommendationer anvisats av klubben och  SGF.

-Flaggan bör du låta vara kvar

-Använd handske när du tar bollen ur hål.

-Efter slaget jämnar du ut bunkrar med fot och klubba eller använder krattor i bunkrarna.

Svinga lugnt och håll avstånd och ta hänsyn till övriga medmänniskor som finns på banan.

Har ni frågor är det bra att höra av sig.