Restaurang Västra

LUNCH


Vecka 21

måndag

Restaurangen stängd på grund av inventering.

tisdag

Rosmarinstekt kyckling, skysås, rostade rotfrukter.

Ångad fisk, mushie peas, tryffelcrème, rökt sidfläsk.

onsdag

Lågtempad karré, ratatouille, aioli, rostade primörer.

Dragonbakad fisk, sotad lime, rostad smörsås, syrad lök.

torsdag

Grekiska biffar, tzatziki, polenta, stekt gemsallad.

Fisk & Skaldjursgryta, krutonger, örtsallad, parmesan, tomataioli.

fredag

Nattbakad fläsksida, rostad selleri, äppelkål, skysås, gelé.

Ugnsbakad fisk, stuvad fänkål, örtsmaksatt potatismos, rostade fänkåls frön.

lördag

Helgmeny

söndag

Helgmeny

Pasta:          Gnocchi, ruccolapesto, parmaskinka, parmesancreme. (mån-fre)

 

Soppa:         Klassisk köttsoppa med klimp. (mån-fre)