Restaurang Västra
LUNCH
Vecka 21
måndag
Restaurangen stängd på grund av inventering.
tisdag
Rosmarinstekt kyckling, skysås, rostade rotfrukter.
Ångad fisk, mushie peas, tryffelcrème, rökt sidfläsk.
onsdag
Lågtempad karré, ratatouille, aioli, rostade primörer.
Dragonbakad fisk, sotad lime, rostad smörsås, syrad lök.
torsdag
Grekiska biffar, tzatziki, polenta, stekt gemsallad.
Fisk & Skaldjursgryta, krutonger, örtsallad, parmesan, tomataioli.
fredag
Nattbakad fläsksida, rostad selleri, äppelkål, skysås, gelé.
Ugnsbakad fisk, stuvad fänkål, örtsmaksatt potatismos, rostade fänkåls frön.
lördag
Helgmeny
söndag
Helgmeny
Pasta: Gnocchi, ruccolapesto, parmaskinka, parmesancreme. (mån-fre)
Soppa: Klassisk köttsoppa med klimp. (mån-fre)