Välkommen till Varberg Östra

Boka tid
 BANSTATUS

BANAN: Öppen, Golfbilar tillåtna. Luftning av greener sker måndag och tisdag 9-10/8.
DRIVINGRANGE: Öppen, torsdagar 06:00-08:30 är rangen stängd för plockning och klippning.

WEBBKAMERA

Välkommen till Varbergs GK Östra banan

Östra banan är ritad av Nils Sköld och invigdes 1976. Banan är en vacker skogs och parkbana vid den trolska Grimsjön. Banan har genomgått en ombyggnad för att anpassa längderna på hålen från tee 44 för damer och seniorer. Här bor du familjärt och trevligt i det nyrenoverade klubbhuset. Det finns plats för 16 övernattande gäster.

VÄLKOMMEN TILL ÖSTRA BISTRO

I klubbhuset på Östra banan erbjuder vi en stående BISTRO-meny och du är hjärtligt välkommen att avnjuta den hos oss före eller efter en golfrunda eller bara för att äta!

Stående meny

BO PÅ ÖSTRA

Ett trevligt boende som ger fantastiska förutsättningar för golf på Östra Banan!

BOENDE ÖSTRA